Zonguldak'ta bir sürücü, direksiyon hâkimiyetini kaybedince 25 metrelik uçuruma yuvarlandı. Bir evin çatısına çarparak duran aracın sürücüsü, vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.
Çatalağzı beldesinde, Osman Arslan (42) idaresindeki 67 ET 673 plakalı otomobili ile Plevne Sokak'tan Atatürk Caddesi istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Görgü tanığının iddiasına göre, hızlı giden araç 25 metre yüksekliğinde istinat duvarını aşıp bir evin bahçesine uçtu. Otomobilin takla atıp evin çatısına çarparak durması bir faciayı önledi.
Bir anlık gürültü ile bahçeye çıktıklarını ifade eden evin yaşlı çifti, yaralı sürücüyü görünce yardımına koştu. Yaralı sürücü Osman Arslan, 112 Ambulansı ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.
ADAMIN ARABASI GİTMİŞ
Bahçenin sahibi 71 yaşındaki Kemal Çorak yaklaşık bir saat önce bahçeyi ekip evlerine gittiklerini söyledi. Gürültü nedeniyle korktuklarını dile getiren Çorak, gazetecilerin, "Bahçeniz zarar görmüş ne diyeceksiniz?" sorusuna, "Adamın arabası gitmiş. Bahçe zarar görse ne olacak" diye cevap verdi.
Görgü tanığı Şennur Güneş (26) de olay sırasında çamaşır astığını belirterek, aracın olay yerine hızlı geldiğini öne sürdü.