Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) ZkultRaslan Grubu üyeleri, pet şişelerden topladıkları kapaklarla engelli vatandaşlara umut olmaya çalışıyor.
Grubun sosyal bir paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada, her 250 kilogram mavi kapağa bir adet tekerlekli sandalye verildiği belirtilirken, tüm duyarlı vatandaşların kampanyaya destek vermesi istendi.
Mümkün olduğunca çok kapak toplanarak, daha fazla tekerlekli sandalyenin engellilere ulaştırılmak istendiği belirtilen açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ"
"Karaelmaslı Galatasaray taraftarları olarak Zonguldak ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi genelinde mavi kapak toplama kampanyası gerçekleştiriyoruz. Peki, bu kampanya nedir ve ne işe yarar? Bu kampanya, Türkiye genelinde yapılıyor ve toplanılan her 250 kilogram kapak karşılığında bir tekerlekli sandalye hediye ediliyor. Biz de bu tekerlekli sandalyeyi alıp sosyal sigortası olmayan engelli bir vatandaşımıza hediye etmek istiyoruz. Karaelmaslı Aslanlar olarak üniversitedeki arkadaşlarımıza seslenerek, kapak toplama kapsamında yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Kampanya kapsamında her 250 kilo kapağa bir tekerlekli sandalye verilecektir. Bizim amacımız mümkün olduğunca çok kapak toplayıp daha fazla engelli vatandaşımıza ulaşmaktır. Engeller engellenebilir. Ancak unutmayın ki, hepimiz birer engelli adayıyız. Kampanyanın son tarihi 22 Aralık 2010'dur. Bu tarihe kadar mümkün olduğunca fazla kapak toplamak istiyoruz." Kapakların teslim edileceği yerler: Platin Cafe, Karaelmas Cafe, Sizin Köşe, Gözde Pastanesi, City Cafe, Lider Cafe, Cesa, Moss, Florya Cafe, Renk Cafe, Demli Çay, Ramak Cafe (çarşı için), Paintball Zonguldak, Uğur Dersanesi SBS Şubesi. İrtibat telefonları: (0.506) 547 66 81, (0.534) 857 30 52, (0.531) 374 65 21.