Kdz.Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi bünyesinde kurulan Sevgi Çemberi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 250 öğrenciye eşofman ve yardımından bulunuldu.


Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Sevgi Çemberi olarak Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 250 öğrenciye eşofman ve yardımından bulunduklarını söyledi.
Yardımların dağıtımına başladıklarını belirten Posbıyık, Özellikle yardımsever iş adamlarımızın ve esnaflarımızın destekleriyle elde ettiğimiz giyim ve ayakkabıları daha önceden belirlediğimiz yardıma muhtaç ailelere ulaştırmaya çaba sarf ediyoruz. Sevgi Çemberi olarak sosyal sorumluk çerçevesinde çeşitli projelerle ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarda bulunuyoruz. Kurban Bayramı dolayısıyla da ilçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize de eşofman ve ayakkabı yardımında bulunarak onlara birer bayram hediyesi vermek istedik. Bunun yanında Sevgi Çemberi olarak daha çok aileye yardım etmek ve gelirlerimizi arttırmak amacıyla 8 Aralık 2012 tarihinde bir gece düzenleyeceğiz. Bu geceden elde ettiğimiz gelirleri de yine ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz dedi.