İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi Spor Salonunda düzenlenen törende konuşan Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte başarılı öğretmen ve öğrencileri ödüllendirdiklerini söyledi.





"ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN"

İlçe genelindeki okulların son yıllarda ulusal ve uluslararası alanlarda önemli başarılara imza attığını anlatan Korkmaz, "Okullarımız sosyal, sportif, kültürel ve akademik başarılarını arttırırken fiziki olarak da kendilerini yenilemişlerdir. Okul Müdürlerimizin yoğun çalışma ve fedakarlıkları ile gerçekleştirilen bu çalışmalar sayesinde okullarımız çağın gereklerine uygun imkanlara kavuşmuştur" dedi.

 

EĞİTİM SEVİYESİ YÜKSELİYOR

İlçe genelindeki tüm okulların çağa uygun donatıldığını anlatan Korkmaz şunları söyledi: "İlçemizde eğitim seviyesini her geçen gün yukarılara çekmek için gece gündüz demeden yeni projelerle çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolculukta çok önemli başarılara imza atacağımızdan hiç şüphem yok. Bu yola nasıl çıktık nasıl mı yürüyoruz? Bizler işimize odaklanıyoruz.

 

"YOLA ÇIKTIKLARIMIZI YOLDA BULDUKLARIMIZA DEĞİŞMEDİK"

Öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve okul müdürlerimize güveniyoruz. Yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla değiştirmiyor, onları da yanımıza almaya gayret ediyoruz. Çalışıyor sonuçta başarıyoruz. Başardıkça tüm paydaşlar olarak da mutlu oluyor, mutlu oldukça daha çok çalışıyoruz. Çok çalıştıkça da başaracağımızdan emin oluyoruz. Yapılan bütün çalışmalarda emeği geçen başta değerli öğretmenlerimize ve eğitim paydaşlarımıza, eğitime gönül vermiş herkese, öğrencilerimizin anne babalarına hürmet, hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum"

 

KONUŞMALAR UZUN SÜRDÜ...

Törende Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da yaptıkları uzun konuşmada eğitime ilişkin değerlendirmede bulundular, başarılı eğitimci ve öğrencileri kutladılar. İlçe genelinde öğretmen ve öğrencilerden oluşan topla 272 kişiye ilçe protokolü tarafından ödül verildi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)