Alınan bilgiye göre, Bağlık Mahallesi Cevher Dudayev Sokak’ta ilerleyen Orhan Önünç (36) idaresindeki servis aracı ile 1 No'lu Manolya Sokak’tan gelen İsmail Bozkurt’un (52) kullandığı 67 LY 733 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpmanın şiddeti ile kontrolden çıkan servis aracı, Ramazan Yüksel’e ait park halindeki 67 TJ 434 plakalı otomobile çarptı. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis çevre güvenliği aldı, sağlık çalışanları ise servis aracındaki yaralı servis elemanı Mert Doğan’a müdahalede bulundu.

Sedyeye alınan Doğan ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne, sürücü Orhan Önünç ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

Sürücülerden, kalp rahatsızlığı oluğunu belirten İsmail Bozkurt da, ‘heyecanlandığını’ ifade ederek, kendi imkanı ile hastaneye gitti.

 



“ÇOK KAZA OLUYOR”

Kaza sonrası, taraflar arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tarafların yakınları ile polisin araya girmesi ile tartışma büyümeden önlendi. Park halindeki ağır hasar alan otomobilin sahibi Ramazan Yüksel, meydana gelen trafik kazalarının sıklığından şikayet ederek, “burada bir kamyon var. Aylardır burada ve sürücülerin görüşünü kapatıyor. Ayrıca bu sokakta, sürücüler hızlı gidiyor, çok kaza oluyor. Arabamızı park edemez, sokağa çıkamaz olduk” dedi.

Polisin başlattığı tahkikat sürüyor.