İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri sorumluluk bölgelerinde 3 aylık süre içerisinde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin sunum yaptılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Nazım Madenoğlu, 2 ayda bir bu tür toplantı gerçekleştirileceğini anımsatarak, "Toplantılarımızda geride bıraktığımız iki ay içerisinde kamu kurum ve kuruluşları olarak ilçemiz adına ne yaptık bu konuları değerlendireceğiz. Sonraki toplantımızı Ocak ayının ilk haftası içinde yapmayı planlıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ilçemiz adına hizmet etmeyi kendine vazgeçilmez bir görev olarak adleden, hatta gecesini gündüzüne katma derecesinde çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve başarılı çalışmalar diliyorum" dedi.


Konuşmaların ardından aralarında belde belediyelerin yetkililerinin de aralarında bulunduğu kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri sunum eşliğinde ilçede yapılan 3 aylık çalışmalara ve istatistiklere ilişkin bilgiler verdi.

Toplantıda sunum gerçekleştirenler: BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanlığı, Gülüç Belediyesi, Ormanlı Belediyesi, Kandilli Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü, Liman Başkanlığı, Gümrük Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Zonguldak Kadastro Müdürlüğü, İlçe Gençlik Hiz. Ve Spor İlçe Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü, İzmirlioğlu Huzurevi Müdürlüğü, S.Y.D. Vakfı Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Malmüdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkez Tabipliği, Kamu Hastaneleri Birliği Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi Tabipliği, Kamu Hastaneleri Birliği Kdz.Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tabipliği, Sahil Sağlık Merkezi Tabipliği, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, T.İş Kurumu Şube Müdürlüğü, Kdz. Ereğli Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü, Organize Sanayi Müdürlüğü, Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, Müze Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, PTT Merkez Müdürlüğü, YÖK Yurt Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı, Deniz Ticaret Odası Başkanlığı.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)