Kdz.Ereğli'de meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Polis, kaza geçiren gencin ailesine haberi "Oğlunuz küçük bir kaza geçirdi" ifadeleriyle bildirdi.

 

İlk kaza önceki gece 00.30'da meydana geldi. Necati Kara(21), kiraladığı 67 TV 541 plakalı araç ile 3 arkadaşını da yanına alarak gezmeye başladı. Bu sırada Necati Kara, ehliyeti olmadığı iddia edilen arkadaşı Gökhan G.'ye (18) direksiyonu teslim etti. Araç, sahil bulvarı polisevi önüne geldiği sırada kaldırıma çarparak yan yattı. Yan yatan araç park halindeki bir otomobile çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşlar yaralılara yardım ederek araç içerisinden çıkarttı. Olayda sürücü Gökhan G. ile aracı kiralayan Necati Kara yaralandı. Burak Turhan ve Gökhan Akın ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılırken hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ise sürücü Gökhan G.'nin olay yerinde kalan telefonuna cevap verdi. Telefondaki kişinin sürücünün babası olduğunu öğrenen polis memuru Oğlunuz küçük bir kaza geçirdi, Ereğli Devlet Hastanesi'ne gitmeniz gerekiyor. dedi. 20 dakika trafiğe kapanan yol, belediye işçilerinin temizlik yapmasının ardından tekrar açıldı.

 

HAMİLE EŞ YARALANDI

İkinci kaza Sarıkorkmaz Mahallesi Molla Ahmet Sokak üzerinde meydana geldi. 67 DD 726 Plakalı otomobil sürücüsü Orhan Akçiçek (51), Kazım Arslan yönetimindeki 67 TP 247 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpma esnasında Kazım Arslan'ın hamile olan eşi Çiğdem Arslan (21) yaralandı. Yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Arslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

REFÜJE ÇARPTI

Üçüncü kaza ise Elmatepe Mahallesi'nde meydana geldi. 67 SF 836 plakalı otomobil sürücüsü Özgür Can (25), bir başka otomobilin kendisini sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini, kaybederek orta refüje çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Özgür Can'ı sağlık kontrolünden geçirdi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen sürücü ayakta tedavi edildi. Hasar gören otomobil çekici ile kamyon garajına kaldırıldı.