Zonguldak'ta 3 katlı binada çıkan yangında 2 daire kül oldu. Yangında evi zarar gören vatandaş, 15 yıldır uğraşmalarına rağmen belediyenin yolu yapmadığını belirterek, tepki gösterdi.
Edinilen bilgiye göre, İncivez Mahallesi Kamelya Sokak'ta polis memuru Nurettin Eşref Koç ve Arslan Koç'un evinde güneş enerjisi takmak için yapılan kaynaktan çıkan kıvılcım sonucu yangın çıktı. 3 katli binanın 2 katının kül olduğu yangında can kaybı yaşanmazken, binada büyük maddi hasar oluştu. Yolun dar olması nedeniyle itfaiyenin müdahalede yetersiz kalmasına tepki gösteren ev sahipleri, sinir krizleri geçirdi. Mahalle sakinleri ise, yolların yapılmaması nedeniyle Zonguldak Belediye Başkanı İsmail
Eşref'e tepki gösterirken, hasarın karşılanmasını istediler.
Yangında evi zarar gören Arslan Koç, dilekçeler verilmesine rağmen yaklaşık 15 yıldır yolların yapılmadığını belirterek, "Bu nasıl belediyecilik? Su parası, çöp parasını geciktirince başımıza üşüşürler ama yol yapmadıkları için evimiz cayır cayır yanar" dedi. Nurettin Eşref Koç da 5 yıllık biriminin gittiğini belirtti.
Yolun dar olduğunu ve iki aracın geçemediğini birçok sefer söylemelerine rağmen yolun yapılmadığını anlatan bir vatandaş, "Her seferinde sağolsunlar hiç hayır demiyorlar. Ama 15 senedir de dilekçe vermemize rağmen yapmıyorlar" diye konuştu.