Zonguldak, Bolu ve Bartın'da son 4 gün içinde 5 akaryakıt istasyonunu soydukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Son 4 gün içinde meydana gelen 5 soygunun gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ve jandarma ekipleri, durumundan şüphelendikleri 67 T 0488 plakalı ticari taksiyi Zonguldak girişinde düzenledikleri operasyonla durdurdu.
Otomobilde yapılan aramada 2 kar maskesi, eldiven, kuru sıkı tabanca, biber gazı, sopa, 37 adet plastik kelepçe ve cep telefonu bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan sürücü Mustafa Ö.(29) ile yanındaki Gökhan D.(22) ve Aykut S.'nin (31) evlerinde yapılan aramalarda da 375 paket sigara ve elektroşok cihazı ele geçirildi.
Toplam 5 akaryakıt istasyonundan yaklaşık 14 bin lira para ve yaklaşık bin paket sigara çaldıkları tespit edilen zanlılar, Zonguldak Jandarma Merkez Komutanlığı'nda ifadelerinin alınmasının ardından bugün Zonguldak Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldı.
Ticari taksi sürücüsü olduğu belirtilen Mustafa Ö., ile Gökhan D. ve Aykut S., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.