Süper Amatör Lig temsilcilerinden Akın Spor teknik patronları İsmail Yalçın ile nikâh tazeledi. Akın Spor ’un ayrıca dış transfer çalışmalarında üç sporcu ile de anlaşma sağladığı bildirildi.

Süper Amatör Lig’de (SAL) mücadele eden Akın Spor yönetimi gelecek sezon ile ilgili çalışmalara başladı. İlk olarak teknik patron İsmail Yalçın ile sözleşme yenileyen kulüp yönetimi daha sonra dış transfer çalışmalarına başladı. Yönetim Ereğli Belediyespor A takımından Kanat oyuncusu Ensar Danışmaz ve Defalarca Alt yapı kategorilerinde şampiyonluk yaşamış ve son olarak Bölgesel Amatör Ligde Ereğli Belediyespor forması giyen Stoper Emirhan Saltabaş ile mukavele imzaladı.

Yapılan transferlerle ilgili olarak açıklamada bulunan kulübün başkanı Reşat Pala “Tecrübeli Antrenörümüz İsmail Yalçın ile yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezon genç ve dinamik kadrosu ile tüm dikkatleri üstüne çeken hocamız ve teknik ekibi, tüm takımların korkulu rüyası olmuş PLAYOFF oynama başarısı göstermişti. Yeni sezonda İsmail Hocamız ve teknik ekibine olan, inancımız da güvenimiz de tam. Yönetim kurulumuz, Teknik Ekibimizin Raporu doğrultusunda Dış Transferde; Ereğli Belediyespor A takımından Kanat oyuncusu Ensar Danışmaz ile anlaşma sağlamıştır. Başarılı Kanat oyuncusu; Çabukluğu ve Bitirici özelliği ile dikkatleri üzerine çekmişti. Defalarca Alt yapı kategorilerinde şampiyonluk yaşamış ve son olarak Bölgesel Amatör Ligde Ereğli Belediyespor forması giyen Stoper Emirhan Saltabaş ile anlaşmıştır. Emirhan; hava toplarında etkinliği ve geriden oyun kurması ile dikkatleri üstüne çekmişti. Ereğli Belediyesi alt yapısından yetişen ve Yeni Mahalle sporda top koşturan Okan Aksoy takımıza katıldı. Okan Aksoy, Ensar Danışmaz’a ve Emirhan Saltabaş’a aramıza hoş geldin diyoruz” dedi.

Transfer anlaşmalarında takımın Onursal Başkanı Akın Katı, kulübün ikinci başkanı Hacıbey Tanık'ta hazır bulundu.