Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Şahinöz yazılı bir açıklama yaparak, derneğin gerçekleştirdiği sosyal toplum projelerine destek veren herkese teşekkür etti.
Son olarak gerçekleştirdikleri Hayatımız Film etkinliği ile burs sağladıkları öğrencilere 3 yeni öğrencinin katıldığını belirten Şahinöz, Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği'nin gerçekleştirdiği etkinliklere ve sosyal toplum projelerine gerekli olan duyuruların sağlanmasında üstün duyarlılık örneği göstererek desteğini esirgemedikleri ve bu vesile ile amacımız olan Ereğli Lisesinden mezun olmuş ihtiyaç sahibi üniversite eğitimi alan genç kardeşlerimize burs sağlamamıza katkı sağladığınız için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
 Siz değerli basınımızın, mezunlarımızın ve Ereğli halkının bizlere verdiği destek sürdüğü müddetçe bizler daha güzel sosyal sorumluluk projeleri oluşturmaya devam edeceğiz.
Son olarak 26 Kasım 2012 Pazartesi akşamı kişisel gelişim uzmanı-eğitimci-yazar Ahmet şerif İzgören'in sunumu ile gerçekleşen "Hayatımız Film" semineri ile halen burs sağlamaya çalıştığımız 21 öğrencimize üç öğrenci daha ilave edebilme imkanı bulduk. İyi ki varsınız dedi.