“Moon Life Dergisi 2017 Yılının En İyileri Ödülleri”nin  törenine, İstanbul Gayrettepe’deki  Dedeman Oteli ev sahipliği yaptı.  Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen törene;   iş, sanat, cemiyet, dizi, spor, sanatçı ve doktorlar katıldı. Ödül almaya hak kazananlara da ödülleri alkışlarla verildi.



Ünlü dizi oyuncuları,  iş, cemiyet, sosyete ve bir çok ünlünün katıldığı törenin sunuculuğunu Tayyar  Işık Saçan ve Elif güvendik yaptı.  Emrah İpek, Seren Serengil, Zerrin Özer, Yasemin Yalçın, Ferhat Göçer, Ömür Gedik, ünlü doktorlar  ve bir çok ünlüde isim de katılanlar arasındaydı.



Rana Erdem geceye ve dergiye sağladığı katkılardan dolayı 2 ödül birden aldı. Kurmuş olduğu FMS hastaları Fibromiyalji Derneği için yılın “En iyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülünü” Ferhat Göçer’den alan Rana Erdem’e, Elif Güvendik ve Tayyar Işık Saçan’dan da, Moon Life Dergisine ve gecenin düzenlenmesine sağladığı katkılardan dolayı ikinci ödül verildi.



Rana Erdem konuşmasında “Bu ödülü bende 30 yıldır bu hastalıkla mücadele ettiğim için tüm hastalar adına ve duyulmayan hastalığımızın duyurulması konusunda bize her daim destek veren ışık tutan Prof Dr Ayşegül Ketenci ve Prof Dr Deniz Evcik adına da alıyorum” sözleriyle duygularını ifade etti.