İstanbul'dan gelip Alaplı'da bir marketten 2 bin lira değerinde sigara çaldığı iddia edilen 2 zanlı, güvenlik kamerası görüntülerinden iz süren polis tarafından İstanbul'da yakalandı.

İlçede bu sabaha karşı bir marketten 2 bin lira değerinde sigara çalındığı ihbarı üzerine Alaplı Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Ekipler, ilçenin belirli noktalarındaki güvenlik kamerası görüntülerinden şüpheli şahısların kullandığı aracın modelini ve plakasını tespit etti.

Aracın geçtiği her noktadaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, zanlıların İstanbul'a gittiğini belirledi.

Şüphelilerin eşkalini belirleyen polis, durumu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemede zanlıların ikamet ettikleri eve Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri operasyon yaparak V.Ö (28) ve M.P'yi (21) gözaltına aldı.

Zanlıların evinde yapılan aramada marketten çalındığı bildirilen 2 bin lira değerindeki sigara ile olayda kullanıldığı belirtilen demir makas ele geçirildi. Alaplı'ya getirilen zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.