Alaplı'da emekli öğretmen ve ressam Aydın Yılmaz'ın 3,5 yaşındaki torunu İrem Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dedesi ile birlikte ilk resim sergisini açtı.


Alaplı'da emekli öğretmen ve ressam Aydın Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 6. kişisel resim sergisini 3,5 yaşındaki torunu İrem ile birlikte açtı.
Torunu İrem Yılmaz'ın çizgi denemelerinin de bulunduğu sergiyi torunu ile birlikte sergi açmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Yılmaz, "Torunum İrem Yılmaz, ben resim yapıyorum demiyor. Torunum benden görsel olarak bu olayı kendi kafasında oluşturdu sanıyorum. Resim yapmayı bir ödev olarak görüyor. Bize ben ödevimi yapacağım. Boya kalemlerini bana getirin der, her akşam kendi kendine bir şeyler çizmeye çalışır. Bende olayın ehemmiyetini ve önemini bildiğimden dolayı kendisine fırsat tanıyorum. Bu fırsatı sanırım iyi değerlendirecektir. Çünkü resim konusunda kendisini bayağı geliştirdi. Biraz yol almaya başladı. İnşallah bu ileriki yıllarda kendisini daha da geliştirerek bu konuda bir yerlere varır" diye konuştu.

3.5 yaşındaki İrem Yılmaz'ın çizgi denemeleri büyük ilgi görürken, sergiye katılan minik çocuklarında ilgi odağı oldu.