Zonguldak'ın Karaelmas Mahallesi Yasemin Sokak sakinleri, yollarının 36 yıldır yapılmamasına büyük tepki gösteriyorlar. Konuyla ilgili olarak 36 yıl boyunca defalarca dilekçe ile belediyeye başvurduklarını, ancak hiçbir yanıt alamadıklarını belirten mahalle sakinlerinin en büyük sıkıntısı; acil durumlarda ambulans ve itfaiyenin mahalleye girememesi. Geçtiğimiz günlerde bu mahallede oturan yaşlı ve bakıma muhtaç bir hastanın hastaneye götürülmesi sırasında yaşadıkları sıkıntıyı dile getiren mahalle sakinleri, yaşlı kadının hastaneye ancak sırtta taşınarak götürülebildiğini belirtiyorlar.
Yetkililerin konuya duyarsız kaldığını vurgulayan vatandaşlar, altyapısı olmayan yollarının kış aylarında daha da kötü hale geldiğini ve çamurla mücadele etmek zorunda kaldıklarını söylüyorlar. 
Yetkililerin sorunlarına duyarsız kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, Zonguldak'ın ortasında artık bu çağda bizler de insan gibi yaşamak için, en doğal hakkımız olan yolumuzun bir an önce yapılmasını istiyoruz şeklinde konuşuyorlar.