Türk Kızılay Derneği Zonguldak Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ve beraberindekiler, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay' ziyaret etti.

Türk Kızılay Derneği Zonguldak Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ve beraberindekiler, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan ve Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay' ziyaret ederek, destek istedi. Ziyarette konuşma yapan Türk Kızılay Derneği Zonguldak Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç, Türk Kızılay'ı bir Osmanlı kuruluşudur. Osmanlı döneminden buyana din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeksizin yaptığı hizmetlerle, insani yardımlarla dünyanın dört bir tarafında şanlı bayrağımızı dalgalandırmış, köklü ve nadide kuruluşlarımızdan bir tanesidir. Osmanlı döneminden buyana süre gelmiş üç tane köklü teşkilatımız vardır. Bunlardan birincisi jandarma teşkilatımız, ikincisi polisimiz, üçüncüsü de Türk Kızılay'ıdır. Türk Kızılay'ı Osmanlı'nın bize bir mirasıdır. Bizlere bir emaneti olarak görüyoruz. Türk Kızılay'ı gençler üzerinde ve kadınlar üzerinde daha aktif olabilmek için, bu alanda daha güzel etkinlikler yapabilmek için Türkiye genelinde kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatları kurmaya başladı. Bizler, Milliyetçi Halk Partili genç arkadaşlarımızın, ülkücü camiadaki kardeşlerimin de bize destek vermesini, Türk Kızılay'ında bu işi ayrım yapmaksızın bütün düşünce zihniyetindeki arkadaşlarımızla burada hareket etmek istiyoruz. Bu anlamda desteğinizi almaya geldik. Sizden yüzde 100 destek bekliyoruz dedi.
  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan ise, Türk Kızılay'ı ecdattan günümüze kalan değerli emanetlerden bir tanesidir. Köklü bir kuruluştur. İmparatorluk yıllarından bu tarafa hayatını devam ettirmekte olan bir kuruluştur. Son zamanlarda da Türk Kızılay'ı birçok faaliyetiyle takdir toplamaktadır. Özellikle şehrimize gelen afetlerde, felaketlerde, kazalarda Türk Kızılay'ı hemen ihtiyaç sahibi insanların yanına koşarak varlığını göstermekte ve hizmet etmekte. Bu sebeple sizlerin şahsında Türk Kızılay'ının bütün çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak da elbette ki böyle güzide bir kuruluşun yanında kayıtsız, şartsız bulunmaya devam edeceğiz. Bunda bir endişeniz olmamasını rica ediyoruz. Türk Kızılay'ı siyaset üstü bir kuruluştur. Herkese yardım etmeyi amaç edinmiş, başta Müslüman Türk milletine, sonra İslam alemine ve sonra bütün dünya insanlığına hizmet etmeyi amaç edinmiş olan bir kuruluştur. Bu yolda hayırlı bir adım atmış oluyorsunuz gençlik kollarını da kurarak. Sizlere başarılar diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi sizlerin tüm faaliyetlerinizde sizlerle beraber olacaklarının garantisini veriyorum diye konuştu.