MHP 1. sıra milletvekili adayı İlhami Yılmaz beraberinde diğer milletvekili adayları Oğuz Turhan, Semih Çolak, MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, MHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı İlkay Özdemir ve partililer ile birlikte Kdz. Ereğli TSO Başkanı Mehmet Genç ve yönetim kurulunu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Kdz. Ereğli TSO Başkanı Mehmet Genç, MHP Zonguldak 1. sıra adayı İlhami Yılmaz beraberinde diğer milletvekili adayları Oğuz Turhan, Semih Çolak, MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, MHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı İlkay Özdemir ve partililerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.
Ereğli’nin içinde bulunduğu ekonomik durum, tersaneler ve sorunların ele alındığı ziyarette konuşan MHP Zonguldak 1.sıra milletvekili adayı İlhami Yılmaz, Zonguldak’ta 30 yıldan bu yana Filyos projesinin konuşulduğunu ve bunu söyleyen kişilere ise hiç kimsenin tepki göstermediğini belirtti. Ülkede bir korku ortamının oluştuğunu kaydeden Yılmaz, “ Bugün bakıyorum ticaret erbapları hükümetin yanlış uygulamaları karşısında bile konuşamıyorlar korkuyorlar” dedi.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan ziyarette Ereğli TSO Başkanı Mehmet Genç ve yönetimi MHP’lilere pide ikramında bulundu. MHP 1. sıra milletvekili adayı İlhami Yılmaz be-raberindekiler TSO ziyaretinden sonra ilçe merkezindeki esnafları dolaşarak destek istediler.