AKP Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Zonguldak’ta üçü garantilediklerini söyledi. Ulupınar, “Halkın teveccühü bizden yana, 4-1 çıkacağını düşünüyorum” diye konuştu. AKP Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte Orman Bölge Müdürlüğü ve Çevre İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Orman Bölge Müdürü Akif Yılmaz makamında kabul ettiği Milletvekili Adayı AK Parti heyetine kurumun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yılmaz, “Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü yapraklı ormanların olduğu bölge müdürlüğüdür. 27 bölge müdürlüğü içinde bizim dönemimizde verimlilik açısından ilk üçün içerisine giren bölge müdürlüğü olduk. Çalışmalarımız devletin imkanlarını korumak ve tasarruflar ölçüsünde sürüyor” dedi.
Ormanların korunması noktasında vatandaşların büyük gayreti olduğunu söyleyen AK Parti Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar ise “Ormanların korunması noktasında vatandaşların da büyük gayreti var. Ormandan istifade eden vatandaşlarımız da var. Mesela biz Kaymakamlık yakacak yardımı yaparken orman köylüsüne kömür vermezdik. Çünkü onlar odun yakardı. Devletin imkanlarını korumak ve tasarruf etmek çok önemlidir” dedi.
AK Parti heyeti, ardından Çevre İl Müdürü Nazmiye Uzun’u makamında ziyaret etti. Her iki kurumun birimlerini de ziyaret eden heyet, 12 Haziran 2011 genel seçimi için destek istedi.

“YEDİNCİ SEÇİMİM”
12 Haziran 2011 genel seçimlerinde üçüncü sıradan milletvekili adayı olduğunu ifade eden Ulupınar, önümüzdeki seçimin kendisinin 7. kez seçimi olduğunu söyledi. Diğer siyasi partilerin çalışmalarını da takip ettiğini dile getiren Ulupınar, “Vatandaşlarımızın yüzünden görünüşünden ve bakışından anlıyorum. Bu benim 7. seçimim. Gerçekten ilgi sevgi ve heyecan çok fazla oluyor. Genel seçimlere bir hafta on gün kaldı. Bu seçimlerin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Zonguldak için en hayırlısı ne ise o olacak. Diğer siyasi partilerin çalışmalarını da takip ediyorum. Bizim kadar çalışan yok. Biz sürekli çalışıyoruz. Partimiz seçimler konusunda çok antrenmanlıdır. İnşallah biz bu seçimde de başarı ile sonuca varacağız. Diğer partilerde gayret gösteriyor ama halkın teveccühü bizden yanadır” diye konuştu.
Gazetecilerin “Şansınızı nasıl görüyorsunuz?” sorusuna ise Ulupınar, “Biz üçü garantiledik şu anda dördü konuşuyoruz. Ben 4-1 çıkacağını düşünüyorum. Anketlere bakarsanız sonucun ne olduğunu görürsünüz. Artık anketler yanılmıyor” dedi.