CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından yürütülen7 ayda 7 bölge ANA dolu yollarında projesinin Devrek ayağı tüm hızıyla devam ediyor.

CHP Devrek İlçe yönetim kurulu üyeleri Devrek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber proje kapsamında Devrek ilçesinin Karşıyaka Mahallesinde anlık ev ziyaretler gerçekleştirerek yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına devam ediyorlar.
Karşıyaka Mahallesindeki ev ziyaretlerinin ardından Devrek CHP İlçe teşkilat binasında toplanan CHP heyeti burada da bir basın açıklaması yaparak proje ve yaptıkları çalışma hakkında bilgiler verildi.
Proje hakkında bilgi veren Devrek CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Songül Malkoç , Bölgemizin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturabilmek amacıyla başlattığımız çalışmalarımızda gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.  Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz eşit temsil, eşit katılım talebimizi artırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu, inancı ve güveni örgütlemek birinci görevimizdir. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var.  Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, yek güç, tek yürek olmaya ihtiyaç var.  Bu güçte inanıyoruz ki kadınlarımızdan gelecek. Şiddeti, savaşı bir siyaset diline dönüştüren koşullarda kindarlığı ve korkuyu örgütleyen bir yapı karşısında aslında çözüm kadın örgütlülüğünden ve sevginin örgütlenmesinden geçeceğine inanıyoruz. Dolayısıyla da bunu yapacak en güçlü örgütün CHP kadın kolları olduğunu biliyoruz. Bu inançla da yılmadan çalışacağımıza söz veriyoruz dedi.
Düzenlenen ziyarete; Devrek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kara, İlçe Başkanı Şeref Aydınlı'nın eşi Malike Aydınlı, CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Songül Malkoç, Necla Ak ve Hürriyet Akyaz katıldı.