Saadet Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Gökhan Göktaş, Kadın ve Gençlik Kollarının kurulmasının ardından beldelerde de hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüklerini son yapılan anketlerde ise Saadet Partisi'nin yüzde 85 oy oranına sahip olduğunu söyledi.

İktidar partisini de sert bir dille eleştiren Göktaş, Biz eleştirmek için eleştirmiyoruz muhalefet olsun diye eleştirmiyoruz bölgemize hizmet olsun diye eleştiriyoruz. Hizmet noktasında ne yapabiliriz biz bunun peşindeyiz.
AK Parti ile ilgili aldığımız haberler ziyaret haberi ve kavga. Başka bir açıklama veya herhangi bir icra noktasında açıklama duydunuz mu? İktidar partisinin Zonguldak'a artık hizmet noktasında özellikle Ereğli'de kriz olduğundan ötürü farklı bir politika uygulamalı dedi.

Saadet Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Gökhan Göktaş, ilçe yönetiminin belirlenmesinin ardından çalışmalara yoğunluk verdiklerini Kadın ve Gençlik Kollarını faaliyete soktuklarını ve beldelerde de teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

EĞİTİMLERE
ÖNEM VERİYORUZ

Göktaş, Saadet Partisi'nin yapılan anketlerde yüzde 85 oranında bir başarı yakaladığına da dikkati çekerek yaptığı konuşmasında, İlçe Yönetimimizin belirlenmesinin ardından çalışmalarımıza ağırlık verdik. Kadın ve Gençlik Kollarını Kdz. Ereğli'de faaliyete soktuk ardından beldelerimizde yeniden teşkilatlanmak için çalışmalara başladık. Yakın zamanda tüm teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayacağız. Bu arada parti içi eğitim çalışmalarımız devam ediyor, parti olarak bu tür eğitimlere büyük önem veriyoruz dedi.

YÜZDE 85 SAADET PARTİSİ
Saadet Partisi'nin son dönemde yeniden gündeme gelmeye başladığını da belirten Göktaş, Neden gündemdeyiz? Eğer bizim önümüzün anketlerde yüksek olacağı gözükmese Fatih Erbakan'ı sürekli çıkartırlar mı? Partimiz birden patlama yapacaktır. 'Partinize oy vermezseniz kime oy verirseniz?' anketinde Saadet Partisi yüzde 85'le ikinci parti. Kriz olduğu sürece biz hatırlanırız ve bu ülkede ekonomik kriz var. Bu insanlarda aç ve işsiz insan çok, insanlar milli görüşü istiyorlar ve bekliyorlar sözleri ile konuştu.

İKTİDARA ELEŞTİRİ
İktidar partisini de eleştiren Göktaş, Biz eleştirmek için eleştirmiyoruz muhalefet olsun diye eleştirmiyoruz bölgemize hizmet olsun diye eleştiriyoruz. Hizmet noktasında ne yapabiliriz biz bunun peşindeyiz. AK Parti ile ilgili aldığımız haberler ziyaret haberi ve kavga. Başka bir açıklama veya herhangi bir icra noktasında açıklama duydunuz mu? İktidar partisinin Zonguldak'a artık hizmet noktasında özellikle Ereğli'de kriz olduğundan ötürü farklı bir politika uygulamalı

TÜRKİYE'YE ELİNDE OYNATABİLİR
Kdz. Ereğli Saadet Partisi Tanıtma Başkanı Salih Dönmez'de Türkiye'nin tehlikeli bir konuma getirildiğine vurgu yaptı. Halkın gözünü mutlaka açması gerektiğini ve olup biteni iyi değerlendirmesini isteyen Dönmez açıklamasında şunları söyledi: Hükümet dış politikalarda bocalamıştır, dünyayı tek merkezden yönetmek isteyen Amerika Türkiye'yi de bölgesinde yalnız bırakmayı başarmıştır. Allah korusun bize batıdan herhangi bir ülke saldırmaya kalkışsa etrafımızda kimse bize destek verecek hiçbir ülke kalmamıştır. Ne Suriye, ne İran? Hiçbir dost ülke kalmamıştır. Amerika İzmir'de Askeri birliğini kurmuştur, Malatya'da radar savunma sistemini kurmuştur İncirli'de zaten mevcut birlikleri hazır istediği an Türkiye'yi elinde oynatabilir. Türkiye şuanda çok tehlikeli bir konuma gelmiştir.  Bu manada halkımız gözünü açmalıdır, sadece 28 Şubat gündemi ile oyalanan halkımız ülkemizin ekonomik ve dış politika yönünden nereye gittiğinin farkında değildir.