Alaplı AKP İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, 2002 yılından önce Adalet Rampalı Çarşını çatı katından dağıtılıyordu. AKP, adaleti çatı katından aldı. Adalet Sarayına koydu” dedi.

AKP Alaplı İlçe Teşkilatı Yeni Mahalle (TOKİ ) ve 690 Evlerde açık hava toplantısı yaptık. TOKİ’de kalabalık bir topluluğa konuşan İlçe Başkanı Çaturoğlu, Hükümetin Alaplı’da yaptığı icraatları anlattı.  2002 yılından önce Alaplı’da Adalet Rampalı Çarşını çatı katından dağıtıldığını belirten Çaturoğlu, Ak Parti iktidarıyla Adalet Çatı katından Adalet Sarayına taşındığını kaydetti. Alaplı 12 Hazirandan sonra hizmetlerin devam edeceğini anlatan Çaturoğlu, “Başbakanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan her zaman şunu söyler; ‘Biz sadece tabelayı astık, için halk doldurdu’ Başbakanımızla ne kadar övünsek azdır. Sizler Ak Partiye oy vermiş olmasaydınız bu güzide sitede alışveriş merkeziyle, okuluyla, camisiyle bu güzel havada bu toplantıyı yapamayacak olacaktık. 2002 yılından önce Alaplı’da adalet rampalı çarşının çatısından dağıtılıyordu. Ey bizden önceki gelenler MHP’liler DSP’liler ANAP’lılar diğerleri ama biz ne yaptık Adaleti çatı katından, Adalet Sarayına taşıdık. Hükümet Konağı belediye binasında hizmet veriyordu. Belediyenin arşiv odasını MAL müdürün odası yapmıştır. İlçe Tarım kiralık yerdeydi. Kiradan Hükümet Konağına kavuşturduk. Doğalgaz getirdik, Elektrik tellerini yerin altına koyduk. Alaplı’da okullar yaptık. Anaokulu yaptık. İlçemizin büyümezi için Ak Parti iktidarı birçok hizmetler yaptı. Bu hizmetler 12 Hazirandan sonrada devam edecek” dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ise konuşmasında, TOKİ sakinlerini kıskandığını belirterek, Alaplı birçok lüks apartmanlar var. Park alanları yok. Oyun alanları yok, ulaşımı zor. TOKİ sakinleri buranın kıymetini bilsin” dedi.13 Haziranda Ak Parti yine tek başına iktidar olacağını iddia eden Çimenoğlu, “ İller Bankası ile görüştük yaklaşık 5,5 milyar lira olan derin deniz deşarj sitemini ihalesi yapıldı. Artık Alaplı deresini kanalizasyonu dereye akmayacak arıtıldıktan sonra denize gidecek. bu projeyi Alaplı Belediyesini tek başına yapması mümkün değil, bu projeyi İller Bankası üslendi. Hükümetin desteği ile yapılacak. Fatih köprüsü Belediyenin yapmasına imkan yoku. Yine hükümetin desteği ile yapılıyor. Biz Alaplı olarak birçok ihtiyacı olan bir yerdeyiz. Gelişmekte olan bir ilçeyiz. 12 Haziranda yapılacak seçimin ardından Hükümetin kimin kuracağı belli, Ak Parti yine tek başına iktidar olacak. Ak Parti buradan ne kadar çok gülcü çıkarmamız gerekiyor. 4 sıradaki Alaplı Bektaşlı Köyünden Hüseyin Yılmaz kardeşimizi meclise yollarsak en azından bir ayağımız orada olacak. Bu TOKİ konutlarını yaptıran, insanları modern konutlarda oturmalarını sağlayan, Başkanımızı Sayın Recep Tayip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Ben bu mahalleyi kıskanıyorum. Alaplı’da birçok lüks apartmanlar yapıldı. Ama bakın park alanı yok, dik yokuşa yapılan apartmanlar ulaşımı zor, buranın kıymetini bilin” diye konuştu.