Kdz.Ereğli’de faaliyetlerini sürdüren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu, AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı’na atanan Avukat Adem Öztürk’ü ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

 

Öztürk’e görevinde başarılar dileyen Yazıcıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı görevinizin, size ve Ereğli halkına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah, AK Parti kadroları hiçbir zaman kuvvetini yitirmez ve çok güzel yerlere gelir. Bende AK Parti’den Zonguldak Milletvekilliğine aday adayı olacağım. İnşallah, halkımız teveccüh gösterir de seçilirsem, Zonguldak bölgesi için aydınlık günler kapıda. Ben, başta partimiz olmak üzere diğer tüm partilerden milletvekilliğine aday adaylığını açıklayan herkesi kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Avukat Adem Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizin gibi değerli işadamlarımızın partimizde siyaset yapması bizler için büyük bir onurdur. Size ve tüm aday adaylarımıza, milletvekilliği yolunda başarılar diliyorum” dedi.