Türk Anneler Derneği Zonguldak Şubesi, kuruluşunun 25'inci yıldönümünü kutlama amacıyla önceki akşam Deniz Kulübü'nde bir yemek düzenledi. Derneğin kutlama yemeğine; CHP Zonguldak Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Koçal, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Türk Anneler Derneği Genel Başkanı Gül Baysal, CHP İl Başkanı Osman Yayla, Zonguldak eski Belediye Başkanı Yüksel Aytaç, Çaycuma ve Ereğli Anneler Derneği üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şube Başkanı Sabri Yavuzyılmaz, Rotary Kulübü Başkanı Yaman Ayözger, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Zonguldak Şube Başkanı Gülderen Ar, TEMA Vakfı İl Temsilcisi Berran Aydan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeynep Yüksel Ünal, Kent Konseyi Çevre Komisyonu Başkanı Melahat Çöğendez, Zonguldak Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Zonguldak Belediyesi daire müdürleri, Belediye Meclis üyeleri, işadamları ve birçok sivil toplum örgütünün temsilcileri katıldı.  
Yemekte konuşma yapan Türk Anneler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nevin Aytaç, derneğin 25'inci yılını kutlamaktan çok memnun olduklarını belirterek, katkı veren ve yemeğe katılım gösteren herkese teşekkür etti. Ardından Türk Anneler Derneği Genel Başkanı Gül Baysal, 25 yılın özverisiyle yemekte bulunmaktan oldukça mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu;
BAYSAL; "GÖNÜLLÜLÜK ÇOK ZOR BİR İŞ"
"Atatürk ilke ve inkılapları çizgisinde bu vatana hizmet etmeyi görev bilen insanlar olarak ağ gibi örüldük. Biz gönüllüler, biraz şımartılmayı ve gururumuzun okşanmasını severiz. Bizlere katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Gönüllülük çok zor bir iş, inanın üye bulmakta çok zorlanıyoruz. Eşlerine vakit ayırarak yemeğe getiren beyefendilere teşekkür ediyorum."
AYTAÇ; "DERNEKÇİLİĞİ KÜÇÜKTEN AŞILAMAK GEREKİR"
Genel Başkan Gül Baysal, Türk Anneler Derneği Zonguldak Şubesi'nin en küçük üyesi, aynı zamanda Dernek Başkanı Nevin Aytaç'ın torunu olan Duru Aytaç'ı sahneye davet etti. Baysal, küçük üye Duru'ya harçlıklarıyla derneğe katkı yaptığı için teşekkür edip bir çiçek takdim etti. Nevin Aytaç ise, torunuyla gurur duyduğunu belirterek, "Çocuklarımıza şimdiden katkı vermeyi ve dernekçiliği aşılamak gerekir" şeklinde konuştu. Kutlama yemeği, Deniz Kulübü-'nün bol çeşitli menüsü ve müzik programı eşliğinde devam etti.