Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alpaslan Küçük, 900 üyenin Oda'ya çeşitli borçlarının bulunduğunu belirterek çağrıda bulundu. Küçük, Oda'ya üye esnafların son yıllarda zor durumda olduklarını ve Oda'ya olan borçlarını dahi ödemekte güçlük çektiklerini söyledi.
Başkan Küçük, yaklaşık 900 esnafın yıllık aidat ve muhasebe borçlarını ödeyemediklerini, yasa gereği bu borçların ödenmesi gerektiğini ve üyelere gerekli kolaylığı sağlayacaklarını söyleyen belirterek, şunları söyledi;
"Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Odası'nın geliri üyelerden alınan gelirlerle sağlanıyor. Ne yazık ki, ekonomik sıkıntılar nedeniyle üyelerimizin yıllık aidatlarını ödeyemediklerini tespit ettik. Yasa gereği yıllık aidatları odamız almak zorundadır. Yıllık aidatların bir kısmı bağlı olduğumuz federasyonlara, bir kısmı da birliklerin paylarına veriliyor.  Yıllık aidatlar, vergi usul kanunları gereğince vergi alacakları gibi tahsil edilirler. Odamıza bağlı 900 üyemizin yaptığımız tespitlerde yıllık aidatları söz konusudur. Buradan üyelerimize seslenmek istiyorum, yıllık aidat ve muhasebe borçları için Odamıza bir an önce gelip de başvursunlar. Gereken ödeme kolaylığını sağlayacağız, kendilerine yasa gereği yazı göndermek zorundayız. Kendilerine borçlarından dolayı gereken kolaylık sağlanacak."