Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Divan Toplantısı,  Şoförler ve Otomobilciler Odası Toplantı Salonu'nda yapıldı.
Toplantıya; MHP İl Başkanı Mustafa Kokutan, MHP Merkez İlçe Başkanı Orhan Korkmaz, MHP belde başkanları ve partililer katıldı.
Programın açılış konuşmasında MHP Merkez İlçe Başkanı Orhan Korkmaz, ilçe divan toplantılarının ilkini yaptıklarını belirterek, genel seçimlere kadar bu toplantıları sürdüreceklerini belirtti.
Korkmaz, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:
"HESAP SORACAĞIZ"
"Sadece Beycuma beldesinde atamalarımızı tamamlayamadık. Onun dışında tüm belde ve ilçelerde seçime hazırız. Kadromuzla şimdiye kadar Zonguldak'ta iktidar olmuş ancak kente bir şey katamamış yöneticilere hesap soracağız."
Ardından MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan şunları kaydetti:
"AKP, 'Sen Zonguldaksın, büyük düşün' diyerek iktidara geldi. Ama Zonguldak şimdiye kadar hiçbir ilerleme kaydedemedi. Aksine hep geriye gitti. Seçimlere kadar verdikleri vaatlerin üstüne su içen hükümet, ülkede güllük gülistanlık bir tablo çizmeye çalışıyor. İktidar, muhalefet ve medyanın önünü kapatmak için sürekli gündemi meşgul edecek olaylar yaratıyor. Daha önce 'Zonguldak'a tank fabrikası kuracağız' diyenler bunlar değil miydi? Ama verilen vaatlerin hiçbiri tutulmadı. Zonguldak'ta 100 kişinin çalışacağı bir işyeri bile açmadılar. Şimdi, Zonguldak, Ereğli ve Devrek'te 400 yataklı hastaneler kuracaklarını söyleyerek, sivil toplum kuruluşları temsilcilerini de peşlerine katarak toplantılar düzenliyorlar. Sivil toplum kuruluşlarının bunların oyununa gelmelerine üzülüyorum. Gitsinler desinler ki; 'Hastaneleri yap da nereye yaparsan yap'. Eğer hastaneleri seçim yatırımı olarak görüyorlarsa ve vatandaşı kullanıyorlarsa bunun hesabını sorarız." Konuşmaların ardından Merkez İlçe Başkanı Orhan Korkmaz, örgütlendikleri beldelerin başkanlarını sahneye çıkararak basına tanıttı. Toplantı daha sonra basına kapalı şekilde devam etti.