AKP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın açıklamalarını değerlendirerek, AK Partili belediyecilikte pes etmenin olmadığını söyledi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın bürokratik engelleri takılması nedeniyle pes ettiğini ve siyaseti bırakcağını açıklamasının ardından değelendirmede bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, “Bürokratik anlamda bürokrasinin önü tıkanıyorsa bizde bunların karşısındayız” dedi.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın çalışkan belediye başkanlarından biri olduğunu belirten Karaduman, Ali Bektaş'ın projelerine devam edeceğine inandığını kaydetti. Karaduman, “Biz her zaman şunu söylüyoruz, halkımıza hizmet noktasında bürokrasi tıkanıyor ise bununda bürokratlar öncülüğünü çekiyorsa bizde bunların her zaman karşısındayız.
Bürokratlarımızın her zaman halkımızın yanında olması, hizmet sektöründe, belediye başkanı olsun, il genel meclis başkanı olsun veya siyasetçiler olsun her zaman bunların önünü açması yönünde bizde kendileriyle görüşüyoruz. Bürokratik anlamda bürokrasinin önü tıkanıyorsa bizde bunların karşısındayız” dedi.
Amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirten Karaduman, “Kozlu Belediye başkanımız çalışkan belediye başkanlarımızdan bir tanesi. Bizim AK Partili belediyecilik anlayışımızda pes etmek, yorgunluk, bürokrasi tıkandığı zaman bırakma anlayışı yok. Biz hizmetlerimize devam edeceğiz, Ali Bektaş da hizmetlerine devam edecektir. Bugün Kozlu sahil yoluna geçtiğimiz zaman Kozlu'nun İstanbul girişi çok güzel oldu.
Bütün insanlar orada vakit geçiriyor, çocuklarını eğlendiriyorlar. Bunun gibi projeleri hayata geçireceğini ben ümit ediyorum. Bürokrasiyle ilgili önümüzdeki günlerde kendisiyle de paylaşırız, yargının verdiği bir karar varsa, hukukun verdiği bir karar varsa biz hepsine saygılıyız. Kozlu ile ilgili yapılacak her projede belediye başkanımızın yanında olacağız. Sonuçta bizim amacımız halka hizmet etmek. Bu hizmet belediye aracılığıyla, kurumlar aracılığıyla olabilir. Biz bunların her zaman öncülüğünü yapıp onların yanındayız” diye konuştu..