Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Belediye Meclisi üyeleri Dürdane An Köse, Mehmet Yaman ve Sefa Çakır ile birlikte Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş ve SGK Alaplı Şube Müdürü Nilüfer Uzar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve beraberindeki Belediye Meclisi üyeleri, ilk olarak İstanbul Kartal Müftülüğü Vaizi olarak görev yaparken, Alaplı Müftüsü olarak atanan ve geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Mehmet Bektaş'ı ziyaret etti. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, mesleki bilgi birikimi ve deneyimi üst düzeyde olan Müftü Bektaş'ın Alaplı'ya atanmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ilçenin tarihi ve kültürüyle ilgili bilgiler verdi. Müftü Bektaş'ın Alaplı'yı kısa sürede seveceğini ve burada yaşamaktan ve görev yapmaktan mutluluk ve huzur duyacağını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Mesleki bilgi birikimi ve deneyimiyle İlçemize çok güzel hizmetler kazandıracağına inandığımız Müftümüze başarılar diliyorum dedi.
Müftü Mehmet Bektaş da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti. Alaplı'ya atanmaktan kendisinin de mutlu olduğunu ifade eden Müftü Bektaş, Alaplı güzel bir yer. Burada, güzel bir hizmet dönemi yaşayacağımı umut ediyorum dedi.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve beraberindeki Belediye Meclisi üyeleri, yeni açılan SGK Alaplı Şubesi'ni de ziyaret etti. SGK Alaplı Merkez Müdürü Nilüfer Uzar ve görevli personele hayırlı olsun dileğinde bulunarak başarılar dileyen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, SGK'nın burada bir hizmet şubesi açması İlçemiz açısından da bir kazanım oldu. Alaplı'nın bu hizmete ihtiyacı vardı dedi.
SGK Alaplı Merkez Müdürü Nilüfer Uzar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve beraberindeki Belediye Meclisi üyelerine teşekkür etti.