Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, tüm belediye meclisi üyeleriyle birlikte geçtiğimiz hafta görevine başlayan Alaplı Emniyet Müdürü Gülek Sayın'ı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Gülek Sayın'a "hayırlı olsun" temennisinde bulunarak, başarılar dileyen Başkan Çimenoğlu ve Belediye Meclisi Üyeleri, hep beraber, karşı-lıklı dayanışma ve yardımlaşma anlayışıyla, ilçeye güzel hizmetler verilmeye devam edileceğine inandıklarını ifade ettiler. Belediye Meclisi Üyelerini, Alaplı Emniyet Müdürü Gülek Sayın'a tek tek tanıtan Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu, Sayın'ın Alaplı'ya atanmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını, görevini en iyi şekilde yerine getirmesi noktasında Alaplı Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini bildirdi.  Hep beraber ilçeye güzel hizmetler vermeye devam edeceklerine inandığını belirten Başkan Çimenoğlu, "Alaplı ilçemizde her zaman örnek bir birliktelik vardır. İlçeye verilen hizmetler de bu birlikteliğin eseridir. Sizinle beraber, bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde, halka hizmetimiz artarak devam edecektir" dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Gülek Sayın da, tüm Belediye Meclisi Üyeleriyle birlikte yapılan bu ziyaretin bile ilçenin örnek birlikteliğinin bir göstergesi olduğunu belirterek, "Bu ziyaretinizle burada bir Alaplı gördüm. Hep beraber siyasi görüşlerinizi bir kenara bırakıp hep birlikte buraya gelmişsiniz. Ne kadar güzel. İşte ben böyle insanlarla çalışmak isterim. Bu birlikteliklerden çok güzel hizmetler çıkar.
Burada siyasi ayrılıklar gözetilmiş olunsaydı, ben bu topluluğu burada göremezdim. Böyle birliktelik içindeki ekiplerle ben seve seve çalışırım. Burada elbirliğiyle bir şeyler yapmaya çalışacağımıza inanıyorum. Bu çalışmadan da ilçe için güzel hizmetler, hayırlı hizmetler çıkmaya devam edecektir. Sizleri böyle bir arada görmekten çok mutlu oldum. Türkiye'nin böyle birlikteliklere ihtiyacı var" dedi.