Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve AKP eski İl başkanı Celil Uzun seçim çalışmaları kapsamında Alaplı’ya bağlı Hallı ve Yeniköy’ü ziyaret etti.

 

Seçim çalışmalarına Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, AKP İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, İl Genel Meclis üyeleri Ayhan Akman, Temel Uslu, Belediye Meclis üyeleri İbrahim Şengün, Mehmet Yaman, AKP eski Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun ve parti yöneticileri katıldı.

Yeniköy’e çıkarma yapan AKP teşkilatı kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. Köy meydanında halka hitap eden AKP İlçe başkanı Faruk Çaturoğlu, Alaplı’da gerçekleşen hizmetler hakkında bilgiler verdi. Alaplı’nın Yat tersanesi, liman ve OSB bölgesi ve diğer yatırımlarıyla yıldızının parladığını söyleyen Çaturoğlu, “Eğer bu gün memleketimizde iyi şeyler oluyorsa, Ak Parti Hükümetinden memnunsak, Başbakanımız liderimiz sadece bu bölgenin değil dünyada sayılı bir insanı olduysa bunda en başta sizin katkınız var” diye konuştu.

 

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ise konuşmasında, “Alaplı’ya hizmet gelmesini istiyorsak, Alaplı da yatırım olmasını işsizliğin çözülmesini istiyorsak bu seçimde AKP daha fazla destek vererek sandıktan çıkartalım. Hiç kimseye itibar etmeyin, kimseye kanmayın 13 Haziran’da kimin hükümeti kuracağı belli olduğu için daha fazla destek verin” dedi.

 

AKP eski İl Başkanı Milletvekili aday adayı Celil Uzun ise, halka yapamayacakları vaatlerde bulunmadıklarını anlatarak, halkın üstünde değil halkın emri altında çalışan siyasetçiler olduklarını kaydetti. AKP’ye en çok oy verenlerin bayanların olduğunu belirten Uzun, “Burada birçok bayan var. Başbakanımızın hanım kardeşlerimize ne kadar önem verdiğini hepiniz biliyorsunuz. Biliyorsunuz ki çocuklarımız için annelerin hesaplarına paraları yatıyordu. Sebebi neydi erkek kardeşlerimiz kahvede sigara içerken bayanlarımız evlerinde çalıştığı içindi. Bu Başbakanımızın Hanım kardeşlerimize verdiği değerden kaynaklanmaktadır. Yapılan anketlerde ve oy sayımlarında gördük ki hanım kardeşlerimiz erkeklerden daha çok Ak Parti’ye oy vermişler. 9 seneye yakın iktidardayız. Biz sizin karşınıza ne zaman gelmişsek bir söz vermişsek mutlaka bunu yerine getirdik. Hiç bir sözümüzün arkasında kalmadık. Verdiğimiz ne kadar yatırım varsa, hizmet varsa onları yerine getirdik. Siyaset yapan insanlar halkının emrindedir. Halkını üstünde değildir. Halkını emri altına çalışan kişilerdir. Biz siyaseti bu şekilde yapıyoruz. Birilerini anladığı gibi değil sizlere hizmet etmek için yapıyoruz. Onun için gece gündüz sizlere layık olmak için çalışıyoruz.80 yıl boyunca geçmiş iktidarlar sadece bize bir yol yapabildiler. Ama Ak parti iktidarı 8 yıl içinde o yolların yanına bir yol daha koyarak onların yaptıkları yoldan daha iyi yaparak geliyoruz. Şimdi artık duble yollar değil 3 şeritli yollara başlıyoruz. Düzce Zonguldak duble yol tamamlanmak üzere 9 tane tünel yapılıyor. Alaplı’ya bittiği zaman İstanbul Düzce Alaplı’ya daha yakın olacak. Bize sıfırı atamazlar demişlerdi. Enflasyon patlar demişlerdi. Ne oldu şimdi dünyanın en değerli parası haline geldi Türk lirası, yurt dışına çıkan arkadaşlarımız şunu bilir eskiden Türk insanına gösterilen itibarla şimdiki itibar arasında dağlar kadar fark var.Yurt dışına giden Türk insanı kendini Türk olarak tanıtamıyordu. Nedeni ezilmişlikten dolayı, ama şimdi öyle bir hale geldik ki. Wan munit’lerle dünyaya kafa tutan bir hale geldik bunlar Türkiye’nin itibarıdır. Sayın Başbakanımız, eskiden  Kanuni Sultan Süleyman Fransa kralına bir mektup yazarak ‘orda dur’ dedi. Şimdi sayın Başbakanımız ‘dur orda’ dediği zaman herkes duruyor. Bunlar nasıl kazanıldı. Size inanıştan kazanıldı. Bu seçim Ak Partiyle diğer partilerin mücadelesidir. Bize senelerdir şunu yutturdular. Bizim başımıza bir PKK olayını musallat ettiler. Ak Partiye düşüre bilmek için o partiler bir araya gelebiliyorlar. Bir birlerine ret eden MHP, CHP, BDP’si bu gün mitinglerde kol kola gezebiliyorlar. Sırf Ak Parti iktidarı olmasın diye, Biz gerçekleri konuşuyoruz sizlere vaat edilmeyecek şeyleri söylemiyoruz. Alaplı olarak Zonguldak bölgesinde birinci olmak istiyoruz. Arkadaşlarımız gece gündüz çalışarak ellerinden gelini yapıyorlar. Sizin vereceğiniz oylarla Zonguldak’ta 5 tane Milletvekili çıkarmak istiyoruz” dedi.