Kdz. Ereğli’de alkol kontrolü yapan trafik polislerine 155 promil alkollü yakalanan sürücü, polislerden kendisini affetmesini istedi. Cezadan kurtulamayan sürücü polislerin üzerine yürüyerek "Allah'tan korkun. Yerin altında çalışıyoruz. Bir bira içtik. Bu kadar da olmaz." dedi.
Olay dün gece yarısı 02.00 sularında PTT kavşağında meydana geldi. PTT kavşağında alkol denetimi yapan trafik polisleri rutin kontrollerini yaptığı sırada Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Armutçuk müessesinde çalıştığı öğrenilen 67 LS 397 plakalı otomobil sürücüsü Muhammet Çetin’i (34) durdurdu. Sürücü Muhammet Çetin’den evraklarını isteyen trafik polisleri, alkolünü ölçmek için alkol metreye üflemesini istedi. Yapılan kontrolde sürücü Muhammet Çetin 155 promil alkollü çıktı.

2. KEZ ALKOLLÜ YAKALANDI
Daha önceden de alkollü araç kullanmaktan hakkında işlem yapılan Muhammet Çetin, trafik polislerinin kendisini bu kez affetmelerini istedi. Trafik polisleri affedemeyeceklerini ve ehliyetine el koyacaklarını sürücüye söyleyince, Muhammet Çetin hakaretler etmeye başladı. Arabasına binerek yakın olan Emniyet Müdürlüğü önüne kadar giden Çetin, arabasını park ettikten sonra yeniden polislerin yanına geldi. Trafik polislerine ‘Biraz insan olun, Allah'tan korkun. 700 metre yerin altından çıktım, 1 tane bira içtim, yaptığınız ayıp bir şey." diyen sürücü ne yaptıysa polisleri ikna edemedi. Sürücü Muhammet Çetin’i merkez karakolu polisleri ve arkadaşları sakinleştirerek otomobile bindirdi. Sürücünün hakaretlerine maruz kalan polisler 739 lira ceza kesti. Alkollü direksiyon başında yakalanan Muhammet Çetin’in otomobilini ise arkadaşı teslim aldı.