Kdz. Ereğli Soğanlı Yörük Köyü Ali Veli Güzel İlköğretim okulunda Kdz Ereğli THK Şubesi model uçak kursu açtı. Açılan model uçak kursuna 15 öğrenci katıldı. Kdz Ereğli THK Şube Başkan Yardımcısı Kadri Mert, Okul yetkilisi Okan Kayılap ,THK Şube Saymanı Koray Demirbaş'ın nezaretinde yapılan model uçak kursu hakkında bilgiler veren Kdz. Ereğli THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, şunları ifade etti:
Öğrenciler tarafından yapılan model uçaklar okul bahçesinde hep birlikte uçurularak keyifli anlar yaşandı. Model uçak kursunun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve kursiyer öğrencilere Kdz. Ereğli THK Şube Başkanı olarak teşekkürlerimi sunarım.
Kdz Ereğli THK Şube Başkanlığı olarak önümüzdeki günlerde özellikle kırsalda başka okullarımızda da model uçak kursları açılacaktır. Amacımız gençlerimize beceri kazandırarak havacılığı sevdirmek ve havacılığı gençlerin işi yapmaktır. Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı olarak ilçemiz ve bölgemize THK'nin tüm imkân ve olanaklarını paylaşarak sunmaktır. Kursumuz kursiyer öğrencilerle birlikte başarı ile sona ermiştir.