“İlçede görev yapan emniyet güçlerinin her türlü araç gereç bakım ve onarım giderlerini sağlamak, ilçenin daha huzurlu ve güvenli bir kent olmasını desteklemek ve onlarla birlikte halka hizmet etmek için çalışmak” olarak hedefini belirleyen Kdz.Ereğli Huzur ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği protokol ziyaretlerine başladı.

Kdz.Ereğli Huzur ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği, Kdz.Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ve Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak’ı ziyaret etti. 24 Nisan 2011 tarihinde olağan genel kurulunu gerçekleştiren ve yönetim kurulunu belirleyen Kdz.Ereğli Huzur ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği yeni yönetimi ile yaptığı ziyaretlerde çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktardı. Başkan Cem Yalçın, Dernek olarak amaçlarının ilçede görev yapan emniyet güçlerinin her türlü araç gereç bakım ve onarım giderlerini ilçenin daha huzurlu ve güvenli bir kent olması için desteklemek ve onlarla birlikte halka hizmet etmek için çalışmak olduğunu söyledi. Yalçın, “Bu amaçla çıkmış olduğumuz bu anlamlı görevde yeni yönetim kurulu olarak görevimizin anlam ve öneminin bilincindeyiz. Çalışmalarımızda bütün Ereğli halkının desteklerini beklemekteyiz” sözleri ile konuştu.
Derneğin Başkanı Cem Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Banu Ruban Zorlu, Adil Ateş, Sertan Yalçın, Mehmet Çivici, Demirhan Döl, Dinçer Kocaman, Denetim Kurulu Üyeleri ise Yusuf Karaoğlu, Şinasi Bozkurt.