111 Otobüs ile ilçe genelinde yolcu taşımacılığı yaptıklarını belirten Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, vatandaşların yaşayabilecekleri herhangi bir sorunu ise kooperatife iletmelerini istedi.

Kdz. Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Murat Akyüz, ilçe genelinde halk otobüsü park yerlerinin özel araçlar tarafından zaman zaman park alanı olarak kullanıldığını belirterek, Otobüs yolcu indermek için giremediği için de mecburi olarak yol güzergahında indir bindir yaptırıyor, bu yüzden de trafik aksıyor. Sürücülerimizin bu konuda daha duyarlı davranmalarını ve halk otobüslerinin yolcu indir bindir yaptıkları duraklara özel araçlarını çekmemelerini istiyoruz dedi.
Çalışma koşullarına uymayan ve seferleri zamanında gerçekleştirmeyen kooperatif bünyesindeki halk otobüslerine cezai işlem uyguladıklarını da söyleyen Akyüz, Kooperatifimize kayıtlı toplam 111 özel halk otobüsümüz vardır ve araçlarımız takip cihazları ile adım adım kontrol edilmektedir. Bu sistem ile takip ettiğimiz otobüslerimizde kurallara uymayan araçlara da cezai işlem uygulanmaktadır. Buradan şunu da belirtmek istiyoruz ki bizim amacımız vatandaşımızı huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yerine ulaştırmak. Herhangi bir şikayeti olan, sorunu olanların kooperatifimize başvurmalarını istiyoruz sözleri ile konuştu.