AKP Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu, önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday adayı olacağını ve hedeflerinin CHP'ye kaptırdıkları Ormanlı'yı yeniden partilerine dahil etmek olduğunu söyledi.

AK Parti Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu, belde teşkilatında yeniden yapılanma sürecine girdiklerini bu doğrultuda gerçekleştirilen toplantıda yeni isimleri yönetime dahil ettiklerini söyledi. Hedeflerinin Ormanlı'da CHP'den bayrağı yeniden teslim almak olduğunu söyleyen Erdoğdu, önümüzdeki yerel seçimlerde de AKP'den Ormanlı Belediye Başkan-lığına aday adayı olacağını açıkladı. Ormanlı için yapılacak her türlü olumlu adımın sonuna kadar arkasında olacaklarını belirten Erdoğdu, gazeteniz Önder'in merkez bürosunu ziyaret etti, Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüşerek 21. Yayın yıldönümünü kutladı. Önder Gazetesini gerek gazete gerek internet haber portalı ile önemli habercilik olaylarına imza attığını belirten Erdoğdu, Nice mutlu yıllara 20 yıl olduğu gibi tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışınızın devam etmesini diliyorum dedi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
Erdoğdu konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda ise şu görüşlere yer verdi: Yeni yönetimimiz 15 kişiden oluştu. Son yaptığımız toplantıda yönetimimiz Tacettin Aldırmaz, İsmail Dönmez, Ayhan Tekin, Faruk Özcan, Hakkı Saha, Ercan Tetik, Zikri Akman, Abdullah Temel, Şanver Turan, Köksal Tekin, İsmail Dönmez, Şeref Tosuncuk, Faik Turan ve Fikret Çetin'den oluştu. Kadın Kolları Başkanımız Neşe Candan'da son toplantımıza katıldı.

BELEDİYEYİ GERİ ALACAĞIZ
Hedefimiz 2009 yılındaki Cumhuriyet Halk Partisi'ne teslim ettiğimiz Ormanlı Belediyesi'ni yerel seçimlerde geri almaktır. 2004-2009 yılında Ormanlı Belediyesinde AKP döneminde önemli yatırımlar kazandırıldı. Gerek köprü gerek okul gerek Ormanlı'nın merkezi başta olmak üzer köylerinin alt yapı eksikliklerine kadar pek çok konuda çalışmalar yapıldı, BELDES Projesi çerçevesinde de beldemiz pek çok yatırım almıştır.

ORMANLI'DA TOKİ ATAĞI
Belediye şuan CHP'de. İktidar gücü olmayan bir belediye olduğu için arkadaşlarımız zorluk çekiyor. Bizde elimizden geldiği kadar Ormanlı halkının menfaatlerini ön planda tutarak elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Örneğin yakın zamanda TOKİ Daire Başkanlığına gittik yer tahsisi için geldiler yer tahsisini yapamadık inşallah önümüzdeki günlerde TOKİ ile ilgili güzel bir çalışmamız yapılacak. Yine Ormanlı merkezimizde bir okul yapımı gündemdedir, ilkokul ihtiyacımız bulunmaktadır.

ANKARA'YA DESTEK İÇİN GİDECEĞİZ
Yine Ormanlı'da kapalı spor salonu müracaatımız var, hafta içerisinde Ormanlı Belediye Başkanımız ile birlikte Ankara'ya gidip milletvekillerimiz ile görüşüp destek isteyeceğiz. Koltuk peşinde değiliz biz 2002 yılından beri görevdeyiz,  2 yerel seçim oldu biz bunların hiçbirinde aday olmadık sadece belediye meclis üyeliğinde olduk, öyle bir sevdamız olsaydı belediye başkanlığına aday olurduk.

AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET
Amacımız sadece hizmetti ama bu hiçbir yerde de olmayacağımız anlamına da gelmez. 2014 Yılı seçimlerinde kendimi hazırladığımı ben söylemiştim genel merkezimiz milletvekillerimiz, ilimiz, il başkanımız, ilçe teşkilatımız ve halkımızda bizi orada görmek isterse adaylık başvurunda bulunacağız ve bu işin üstesinden de en iyi şekilde geleceğimize inanıyorum. Halktan da bize karşı teveccühleri var 2014'de kendini hazırla diyorlar, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Şuana kadar partimizde görev almış destek vermiş katkı sağlamış herkese şükranlarımızı sunuyoruz, biz birlik ve beraberlik içerisinde partimizi daha üst seviyelere taşımanın heyecanını yaşıyoruz.