İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Kaymakam İbrahim Çay, Amacımız A kurumun imkanlarını B kurumun imkanları ile birleştirerek daha güzel hizmet sunmaktır. Vatandaş odaklı hizmet vermekteyiz dedi.

 

Karadeniz Ereğli İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kaymakam İbrahim Çay Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İlçede görev yapan resmi kurum ve kuruluş yöneticilerinin yer aldığı toplantıda konuşan Kaymakam İbrahim Çay, Kaymakamlık hizmetlerinin daireler arası yaşanan uyumdan ötürü sorunsuz olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

İlçede İdare Şube Başkanları ve diğer daire müdürleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle Kaymakamlığın koordinatörlüğünde belli aralıklarla toplantılar yapıldığını belirterek açıklamasına başlayan Kaymakam İbrahim Çay, toplantının amacının 2013 yılı içerisinde gerçekleştirilecek projeler, yatırımlar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak olduğunu belirtti.

Çay yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Her şeyin koordinasyon ve birlik beraberlik içerisinde yapılması esastır. A Kurumunun imkanlarını B kurumunun imkanlarıyla birleştirerek daha güzel hizmet sunmaktır. Amacımız vatandaş odaklı hizmet anlayışıdır öncelikle vatandaşa hizmet sunmaktır. Bunun içinde daire amiri arkadaşlarla 2 buçuk yıldır birlikte çalışıyoruz, elimizden ne geliyorsa yapmaktayız dedi.

Kaymakam Çay konuşmasını şu sözlerle tamamladı: Bu toplantıda neler ele alacağız bu konuda hem kısa bir bilgi vermek hemde yeni gelen arkadaşlarımıza işleyişi anımsatmak için şunları söyleyebilirim. Özellikle bugün ki gündemimizde öncelikle 2012 yılının değerlendirmesini yapmak, 2013 yılında yapılacak hizmetleri gözden geçirmek, daire amirleri arasındaki ilişkileri kordine etmek, kılık kıyafet, tasarruf tedbirleri, 237 sayılı taşıt kanunun nasıl kullanılacağı hususu var. Bunlara ileveten vatandaş odaklı hizmet anlayışımız nedir, neler bekliyoruz, bu alanlarda bilgi alış verişinde bulunacağız.  Gündemimizin ilk maddesi daire müdürleri arasındaki ilişkilerdir. İlçemizde daire müdürleri arasında gerçekten çok uyumlu bir ilişki var. Şu an aramıza katılan beş-altı yeni arkadaşımız var. Onlara hayırlı olsun dileklerimde bulunuyorum. Giden arkadaşlarımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten her zaman söylüyorum, biz güzel bir ilçe teslim aldık. Bu nedenle bizden önce görev alan kaymakam arkadaşlara ve idari şube başkanı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bizde onların bıraktığı hizmetleri varsa eksiklikler tamamlayarak daha da geliştirmeye çalışıyoruz.