Devrek CHP Kadın Kolları 8 Mayıs 2011 Pazar günü Anneler Günü nedeniyle ‘Annelerin Bahtı Açık Olacak’ adıyla bir etkinlik düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı düzenlenen etkinlik ile ilgili şunları kaydetti:

“Bilindiği gibi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bıkmadan usanmadan anlattığı “Aile Sigortası”  projesi, anneleri ve ev kadınlarını ekonomik olarak güçlendirmeyi amaçlıyor. Her annenin banka hesabına her ay karşılıksız 600 TL para yatırılarak annelerin kimseye muhtaç olmadan yaşamaları sağlanacak.

Atatürk’ün “Büyük başarılar değerli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir” sözlerine vurgu yapılarak, “Annelerimiz,  karşılıksız sevmenin yegane temsilcileridir. Türkiye Cumhuriyeti annelerin yetiştirdiği değerli evlatlarla gelişecek, yükselecektir.  Çünkü çocuklarımız, ailelerimizin ve ülkemizin geleceğinin gerçek teminatlarıdır.  Aynı zamanda duygu ve düşüncelerimizin şekillenmesinde, kişiliğimizin oluşmasında, tartışılmaz büyük yeri olan annelerimizin ellerini en içten saygılarla öpüyoruz.”

CHP Devrek ilçe Başkanı Şeref Aydınlı, Anneler Günü etkinliğinin 8 Mayıs 2011 Pazar günü saat 14.00’de Çınar Otel salonunda yapılacağını, partili partisiz bütün annelerimizin bu etkinliğe davetli olduğunu açıkladı.