ABD Ankara Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Lara Deo Talvaro, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Uçar, Talvaro'nun kendilerini senede bir ziyaret ettiğini Belirterek, Artık kendisini içimizden biri olarak görüyoruz şeklinde konuştu.
TALVARO; "GELECEK İÇİN PLANLAR HAKKINDA GÖRÜŞECEĞİZ"
ABD Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Talvaro, son gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak ve gelecek planlar hakkında görüş alış verişinde bulunmak için geldiklerini belirterek, Düzenli bir şekilde Zonguldak'a geliyoruz. Ziyaretimiz de, bu güzel ziyaretlerimizin bir parçası. Son gelişmeler, gelecek için planlar hakkında görüş alışverişinde bulunmak için geldik. Ankara dışına çıktığımız zaman mümkün olduğunca diğer partileri de ziyaret etmeye çalışıyoruz şeklinde konuştu.
Siyasi ve ekonomik gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirten AKP İl Başkanı Uçar ise, Değerli konuklarımız artık içimizden biri oldu. Zaman zaman ziyaretimize geliyorlar. Kendilerine 'hoş geldiniz' diyorum. Siyasi, ekonomik gelişmeleri, son gelişmeleri ve önümüzdeki süreçle ilgili değerlendirmeler yapıyoruz. Biz onların fikirlerinden faydalanıyoruz. Bizde gelişmelerle ilgili kendi düşüncelerimizi, fikirlerimizi kendilerine iletiyoruz" dedi.
ABD Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Lara Deo Talvaro, ardından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti. Toplantı basına kapalı gerçekleşti.