Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanlığı tarafından basına kahvaltı verildi. Parti binasında düzenlenen kahvaltıya, Alaplı Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Arıkan, ilçe yönetimi ve basın mensupları katıldı. Kahvaltının ardından bir basın açıklaması yapan Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Arıkan,11 Temmuzda Ankara'da yapılacak olan Saadet Partisi olan üstü kongresi hakkında bilgiler verdi.
Arıkan, "Önümüzdeki yıl genel seçim var. Gerçekleşecek olan büyük kongrenin ardından İl ve İlçe genelinde harekete geçerek seçim çalışmalarına başlayacagız. Önümüzdeki seçimlerde hedefimiz iktidar olmaktır. Artık İktidar olma vakti gelmiştir" dedi.
BELEDİYENİN ÇALIŞMASINDAN MEMNUN DEĞİLİZ
Alaplı'nın sorunlarına da değinen Arıkan,  Alaplı' Belediyesinin bir yılda yaptığı çalışmalarında memnun kalmadıklarını belirtti. Taş başı mevkisinde yapılan duvar örme çalışmalarını eleştiren Arıkan, "Taş başı mevkisinde duble yol çalışmaları kapsamında yolun iki tarafına taş duvarlar örüldü. Buralarda yerleşim yerleri var. Ama ne hikmetse buralara yola bağlayacak hiçbir merdiven çalışması yapılmadı. Daha önce buralarda merdivenler vardı. Belediye başkanı ve belediyede görev yapan mühendisleri bu konu hakkında göreve davet ediyoruz" dedi.
TERSANELER İÇİN DENİZE TAŞ KOYAN BİLE YOK
Alaplı'da birçok kavşak noktası olduğunu hatırlatan Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Arıkan, " Alaplı'da 12 tane kavşak noktası var. Buralara göbek yapıldıktan sonra asfalt çalışmaları başlanmalı. Bu konularda Belediyenin daha verimli çalışması gerekli" dedi. Alaplı'da ihaleye çıkan ama 8 yıldır bir türlü başlanamayan tersaneler bölgesinde değinen Arıkan,"Bu bölgeye tersane yapılmasını herkesten önce biz Saadet Partisi olarak istiyorduk. Tersaneler bölgesi ihaleye çıktıktan sonra biz karşımızdaki insanların samimiyetine ve ciddiyetine hiç inanmadık. Alaplı'da 8 yıldır tersaneler bölgesi yapılmayı, istisnam edilmeyi bekliyor. Bu gün bakıyoruz denize bir taş bile koyan kimse yok" diyerek eleştirdi.