Zonguldak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından Zonguldak'ta huzur toplantısı gerçekleştirildi.
Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından Zonguldak Belediye Nikah Salonu'nda Çarşı ve Soğuksu Polis Merkezi Amirliği Bölgesi Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı düzenledi.
Toplantıya, Asayişten Sorumlu Müdür Yardımcısı Selçuk Aydın, Asayiş Şube Müdürü Okan Çakıroğlu, Trafik Tescil ve Denetleme Müdürü Mustafa Oğuz Günaydın, Çarşı Polis Merkezi Amiri Savaş Topaloğlu, Soğuksu Polis Merkezi Amiri Barış Pekince, mahalle muhtarları, okul müdürleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.
Toplantı da, Toplum Destekli Büro Amirliği Komiser Yardımcısı Yıldız Pekince tarafından toplantıya katılan esnaf ve vatandaşlara brifing verildi. Brifingte, Toplum Destekli Büro Amirliği'nin hedefleri, 16.09.2011 tarihinde yapılan kent güvenlik danışma kurulu toplantısında alınan karalar, Toplum Destekli Büro Amirliği'nin faaliyetleri, Toplum Destekli Büro Amirliği'nin projeleri, Kozlu bölgesi suç analizleri, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nün 2011 yılı ilk 9 ayda yapmış olduğu faaliyetler, Asayiş Şube Müdürlüğü'nün Zonguldak bölgesinde 2011 yılı ilk 9 ay olay sayıları hakkında bilgiler verildi.
Toplantıda konuşan Asayişten Sorumlu Müdür Yardımcısı Selçuk Aydın, Silah atma konusunu engellemek istiyoruz. Bu konuyu ben çok önemsiyorum. Bunun önüne geçmeye hazırız.
En büyük cezaların verilmesi gerekir. Çevrenizde silah atma olayı olduğu zaman bizlere bildirin. Hırsızlıkla ilgili çalışmalarımız var ve bu çalışmalarımız devam ediyor. Kontör dolandırıcılığında dikkatli olun. Telefondan para veya kontör isteyenlere sakın göndermeyin. 155 arayarak bizleri her zaman bilgilendirebilirsiniz. Zonguldak asayiş yönünden ilk 15 sıraya girecek bir şehir. Ben Zonguldak'ı beğeniyorum.
Zonguldak otokontrol yönünden iyi bir yerde ve daha da iyi olabilecek bir şehir. Trafik konusu tamamıyla bilinç meselesidir Herkesin bu konuya tamamıyla önem vermesi gerekiyor dedi. Daha sonra ardından vatandaşlar sorunlarını ve önerilerini dile getirdi.