Yönetmenliğini Özdemir Çiftçioğlu’nun yaptığı Onur Şenay (Devrim), Akasya Asıltürkmen (Çağla) ve Cemal Hünal (İlker)’ın oynadığı romantik komedi türündeki Aşk Kokusu adlı tiyatro Artı Bir Reklam ve Mado’nın katkılarıyla Ereğli’de tiyatro sevenlerle buluşuyor.

Kdz. Ereğli AKM’de 6 Kasım 2010 tarihinde gösterime sunulacak tiyatronun bilet satış noktaları ise Mado ve Artı Bir Reklam Ajansı.

 

 

Aşk Kokusu’, kurallarla dolu olan hayatımızda nasıl yaşayabileceğimizi, hayatın kaçınılmazlığını anlatıyor. Ve buna dikkatimizi çekiyor.

Oyunun iki erkek karakteri, Devrim ve İlker... Devrim 28 yaşında, yaş ve kafa itibariyle bir ergen, duygusal olarak daha yumurtadan çıkamamış bir ipek böceği... Aşırı duygusal, ani kararlar veren, anarşist ve biraz da adı gibi devrimci, daha doğrusu muhalif... İlker, o da Devrim’le aynı yaşlarda, hayata daha gerçekçi bakan, amaçlarını gerçekleştirmek için fazla kural tanımayan ama aynı zamanda kurallara Devrim’den daha bağlı bir karakter... Devrim yazar, İlker onun yazması için gerekli ortamı sağlamaya çalışmaktadır. Aç kalsalar da, kız arkadaşları olmasa da, yazma, muhalif olma ve dünyayı değiştirme hayalleri onların mutlu olmasına yetmektedir...

Ve bir gün hayatlarına Çağla girer. Çağla adeta kurallardan yaratılmış bir kızdır. Hayattaki her şeyin, kendisinin ve toplumun çizdiği çizgiler dahilinde olması gerektiğini savunan ve bu yüzden de hem hayat, hem de siyasi açıdan muhafazakar bir tiptir. Bu Ankara’lı kızın hayatı, Kurtuluş’ta yaşayan, bekar, sevimli, aşık olacağının rüyasını bile görmüş Devrim ve de kızlar açısından oldukça popüler bir konumu olan İlker’le kesişiveriyor...

 

6 Aralık 2010 tarihinde tiyatro severlerle buluşacak olan oyunun bileti ise 25 TL’dir.