Zonguldak Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği Başkanı Cevat Kır, yeni nesil işadamı olunamadığı sürece başarının yakalanamayacağını söyledi. Kdz.Ereğli'nin cazibe merkezi Türkiye'nin fırsatlar ülkesi olduğuna vurgu yapan Kır, Kdz.Ereğli'ye heray 75 milyon TL para girmektedir. Türkiye'nin hiçbir vilayetinde büyükşehir belediyeleri hariç böyle bir nakit para girdisinin olduğu yer yoktur dedi.

Kdz.Ereğli'de iş yok, Kdz.Ereğli'de piyasalarda çok darda diyen insanlara mesaj veriyorum. Onlar kendilerini değiştirmeleri lazım ve Kdz.Ereğli'de alışveriş eden Kdz.Ereğlilileri çok iyi anlamaları lazım. Artık dedelerinden babalarından gördükleri satış sistemleri ve stratejileri ile bir şey yapamayacaklarını bir kez daha kendilerine söylüyorum

Zonguldak Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği (ZERÇEV) Başkanı Cevat Kır, dernek bünyesindeki Ereğli İş Geliştirme Merkezi (ERİŞGEM)'nin, Küçük ve Orta Ölçekli İşlemeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) organizasyonu ile düzenlenen eğitim programına Uluslar arası Danışmanlık Şirketi Pro Group'un Program Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Emre Yıldırım katıldı. Grand Ereğli Otel'de gerçekleştirilen etkinlikte konuşan ZERÇEV Başkanı Cevat Kır, Kdz.Ereğli ve Zonguldak'ın cazibe merkezi olduğuna dikkat çekti, yatırımcıya tavsiyede bulundu. Yeni nesil ticaretinde yeni nesil işadamlarının bulunması gerektiğine vurgu yapan Kır konuşmasında, Artık yeni nesil işadamı olmadığımız sürece başarılı olmamız söz konusu değildir. Kdz.Ereğli halen daha bir cazibe merkezi, Türkiye halen daha bir fırsatlar ülkesidir, önemli olan bunu değerlendirmektir. Kdz.Ereğli'ye heray 75 milyon TL para girmektedir bu para emekliden çalışanlar aracılığı ile düzenli gelen bir paradır. Türkiye'nin hiçbir vilayetinde büyükşehir belediyelerini bir kenara bıra-kırsak böyle bir nakit girdisi yoktur. Onun için buradan Kdz.Ereğli'de iş yok, Kdz. Ereğli'de piyasalarda çok darda olan insanlara mesaj veriyorum. Onlar kendilerini değiştirmeleri lazım ve Kdz.Ereğli'de alış-veriş eden Kdz.Ereğlilileri çok iyi anlamaları lazım. Artık dedelerinden babalarından gördükleri satış sistemlerini stratejileri ile bir şey yapamayacaklarını bir kez daha kendilerine söylüyorum. Bu tür eğitimlere mutlaka katılmaları gerektiğini katılmalarının kendilerine faydalı olacaktır.
Eğitim sadece okuldan değil okul haricinde de eğitim alınabilir 7'den 70'e eğitim alınabilir sözleriile konuştu. Program Yöneticisi Yrd.Dr.Emre Yıldırım'da Pazar stratejileri ve yönetimi konularında açıklamalarda bulundu.