Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun, Alaplı’da seçim bürosu açılışı yaptı.

Alaplı’da seçim bürosu açılışı yapan Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun, yaptığı konuşmada “Milletvekili seçilirsem hiçbir partiye geçmeyeceğim, bağımsız Milletvekili olarak Zonguldak’a hizmet edeceğim” dedi.
Kalabalık bir topluluğa hitap eden Uzun, Batı Karadeniz bölgesinde 12 Haziran gecesi bir ilk yaşanacağını belirterek şunları kaydetti;
“Zonguldak’ta bu dönem şansımızı bağımsız olarak deneyelim dedik. MHP ‘den bize bir teklif gelmişti. Biz geçmişi dünü düşünmüyoruz. O olmadı nedeni sonra tartışırız bizim için çok önemli değil, MHP arkadaşlara şunu ifade etmek istiyorum. Kısa bir süre onlarla birlikte oldum. Onlara teşekkür ediyorum. Benden kaynaklanan hiçbir şey olmadı.  Bağımsız adaylık bize zor dediler. Bende hep aşiretteki adamlar mı çıkacak, Zonguldaklı hemşerilerimiz inandığı, güvendiği, sorunlarını bilen 35 senedir hiç bir Zonguldak geri çevirmeyen, her zaman yanında olan, sırtını dönemeyen bir insan olarak niye bize sahip çıkmasınlar diye hep söyledim. Ve yola cıktık. Milletvekili seçilirsem hiçbir partiye geçmeyeceğim. Bağımsız olarak Mecliste Zonguldaklılara hizmet edeceğim. Zonguldak Batı Karadeniz’de bir ilki yapacaktır. Siz değerli hemşerilerimiz sayesinde” dedi.