Geçen sezon perde açtığı salonlarda binlerce izleyiciye kahkaha fırtınası estiren Tiyatro Esen'in Baş Belası isimli oyunu, 2'nci sezonunda seyircisini kahkahaya doyurmaya kaldığı yerden devam ediyor. Seçkin Organizasyon'un getireceği oyun, 23 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 20.00'de Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) perdelerini, Zonguldaklı tiyatroseverlere açacak.
Tiyatro Esen'in sahneye koyduğu oyunda, TV dizi filmlerinde severek izlediğimiz Çiğdem Batur, Arda Esen ve Sedat Bilenler rol alıyor. Her gösterilerinin tıka basa dolu geçtiği oyun için En terbiyeli komedi yorumunu yapan eleştirmenler, oyuncuların performanslarını da hayli övüyorlar.
Oyunun konusu şöyle:
Ufak tefek problemleri dışında mutlu bir evlilikleri olan Jülide ve Rauf çiftinin hayatına, bir gün bozulan arabası ile Hulusi düşer. Evet, düşmek tam da Hulusi'yi tanımlayan bir eylemdir. Hayat üniversitesinde doktorasını kadınlar üzerine yapmış olan Hulusi, güzel, zeki ama mutsuz bir kadın olan Jülide ve yüreğindeki tüm güzellikleri kelimelere dökemeyen Rauf'un yaşadığı entrika ve kahkaha dolu bu hafta sonunu keyifle seyredeceğiz. Perde açılsın, ışıklar yansın ve merak edilen tüm sorular "Baş Belası"nda cevabını bulsun.