Fenerbahçe Ülker karşısında başa baş mücadele ortaya koyan galibiyeti de son saniyelerde kaçıran Erdemir Erkek Basketbol takımı hafta sonu Gaziantep deplasmanına gidiyor.

Odabaş, Mücadelelerinden dolayı takımımızı ve maça takımımızı iyi motive eden teknik heyetimizi kutluyorum. Fenerbahçe Ülker ciddi bütçesi olan kadrosunda önemli isimleri barından bir spor kulübümüz. Erdemirspor olarak böyle bir takım ile başa baş mücadele etmek bizleri mutlu etti. Kaldı ki maçın son bölümleri oldukça çekişmeye sahne oldu, önde götürdüğümüz maçı son saniyelerde kaybettik dedi.

Beko Erkekler Basketbol 1. Liginde mücadele eden ve ligin ilk haftası evinde ağırladığı Fenerbahçe Ülker'e 83-78 yenilen Erdemirspor, 20 Ekim 2012 Cumartesi günü Karataş Şahinbey Spor Salonunda karşılaşacağı Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Erdemirspor Kulüp Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, konuk ettikleri Fenerbahçe Ülker karşısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi. Odabaş yaptığı açıklamasında, Gerçektende güzel bir maç oldu. Mücadelelerinden dolayı takımımızı ve maça takımımızı iyi motive eden teknik heyetimizi kutluyorum. Fenerbahçe Ülker ciddi bütçesi olan kadrosunda önemli isimleri barından bir spor kulübümüz. Erdemirspor olarak böyle bir takım ile başa baş mücadele etmek bizleri mutlu etti. Kaldı ki maçın son bölümleri oldukça çekişmeye sahne oldu, önde götürdüğümüz maçı son saniyelerde kaybettik. Fenerbahçe Ülker'i galibiyetinden ötürü kutluyoruz. Bizim için artık bu maç geride kaldı önümüzde Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı var. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyor destekliyoruz. İnşallah zorlu deplasmandan galibiyetle döneceğiz dedi.