Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, 24 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan genel kurulda aday olmayacağını ve yeni yönetime tam destek vereceğini söyledi. Almanya'da Zonguldaklıları bir arada tutarak önemli projelere imza attıklarını açıklayan Yukarıbaş, Bayrağı bizden daha iyi yerlere taşıyacak arkadaşlarımızın önünü açıyoruz dedi.

Uzun yıllar yönetimde yer alan ve son dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Erol Yukarıbaş, Almanya'da bulunan Zonguldaklılar Derneği'nin Pazar günü gerçekleştirilecek genel kurulda aday olmayacağını ve yeni oluşturulacak yönetime tam destek vereceğini söyledi. Gazeteniz Önder'in Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş ile görüşen Yukarıbaş, Almanya'da bulunan Zonguldaklılar Derneği'nin genel kurulu öncesi son hazırlıklar yapıldı. Görev yaptığımız süre içerisinde üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirdiğimize inanıyorum. Ben değil biz anlayışı ile yolumuza devam ettik. Almanya'da yaşayan onbinlerce Zonguldaklı var. Bu Zonguldaklıları bir arada tutmak bu gücü kontrollü hale getirmek hedefimize ulaştığımızı düşünüyorum. Düzenlediğimiz etkinliklere ve geleneksel hale getirdiğimiz gecemize gösterilen ilgi bunun en net örneğidir. Çıtayı yükselttik bizden sonra gelecek olan arkadaşlarımızda bu çıtayı bizden daha ilerilere taşıyacaklardır. Biz de farklı noktalarda Zonguldakımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Katkı sağlayan destek veren gece gündüz yanımızda olan ve bu süreci bizimle birlikte yol alan tüm gönül dostlarımıza büyüklerimize, küçüklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Zonguldak'ın her köşesine her noktasına Almanya'da bulunan tüm Zonguldaklıların selam ve saygılarını iletiyorum. dedi.

BÜYÜK GURUR
Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş'ı aldığı ödülden dolayı da kutlayan Yukarıbaş, Türkiye'de ödül kazanan 3 kişiden birinin Zonguldak'tan olması bizler için büyük gurur oldu.
Büyük sevinç yaşadık aynı zamanda Mustafa Kemal Bektaş bizim derneğimizin de üyesi. Almanya Zonguldaklılar Derneği olarak bu başarıyı kutluyoruz
sözleri ile konuştu.