Belediye Meclis toplantısında konuşan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, imar komisyonunda görev alanlara teşekkür ederken, Kozlu Belediyesinin tarihinin en iyi zamanını yaşadığını vurguladı.
Kozlu Belediyesi Ekim Ayı 1. Meclis toplantısı Kozlu Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi. Kozlu Belediyesi Ekim Ayı 1. meclis toplantısında 34 madde görüşüldü. Gündeme imar tadilatı olarak sunulan maddeler komisyonlarca incelerek karara bağlandı.
İmar komisyonun incelediği bazı imar tadilat talepleri uygun görülmeyerek red edildi.
34 maddenin görüşüldüğü meclis öncesi Kozlu Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Ali Bektaş meclis üyelerine bir konuşma yaparak imar komisyonuna teşekkür etti.
İmar konusunda çok çalıştıklarını ve en yakın zamanda maddenin araştırılarak karara bağlandığını belirten Bektaş, "Tüm meclis üyelerinin yanında bu imar komisyonundaki arkadaşlara özveri ile çalıştıkları için teşekkür ediyorum" dedi.
Kozlu belediye meclisi olarak tabuları yıktıklarını belirten Başkan Bektaş, konuşmasının devamında şu konulara değindi:
"Bugüne kadar hiçbir iş kamu dışında olmamıştır. Bu konularda hiçbir imar tadilatı bu meclisten geçmemiştir. Yasal olan imarlar geçmemesi bu imar komisyonunda yer alan arkadaşların özverili davranmasından dolayıdır. Hakkımızda bazı dedikodular var. Kimse bu konuda aslı olmayan konuların peşinden koşmasın. Bir beldeyi yönetmek kolay değil. Bir belde başkanı o beldenin her şeyi demektir. Her türlü zorluk yaşayacaksın. Bir yer satmaya kalktığınızda ise bu paralar nerden geliyor. Her yeri satıyorsunuz diyorsunuz. Biz üç alanı satışa sunduk. Ancak bir tek bayraklı tepeden aldığımız 4,5 trilyon var.
Bu direk kasamıza girmiştir. Hiçbir işe yaramayan yeri satmışız. Öküşne koyunda bir alanın da LPG istasyonu ve dinlenme tesisi olarak satışa çıkartacağız. Komisyonumuz inceledi. Bu alan bu şartlara göre kullanılabilir. 24 trilyon borcumuzdan şu anda 14 trilyon borcumuz kalmıştır. Kozlu Belediyesi tarihinin en iyi zamanını yaşıyor. Bu konuda meclis üyelerimi ve çalışanlarıma teşekkür ediyorum" dedi.