Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkan ve Yöneticileri Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı'yı ziyaret etti.

Özyağcı, ziyaretlerinden ötürü Muhtarlar Derneği yönetimi ve muhtarlara teşekkür ederken, üyeleri adına bir konuşma yapan Dernek Başkanı Başol, Başkan Yardımcısı Özyağcı'ya görevinde başarılar diledi. Eski Başkan Yardımcısı Cevat Aydın ve Etem Özdemir döneminde de tüm mahalle muhtarlarının belediyeden en iyi hizmeti ve desteği aldıklarını ve kendilerine minnettar olduklarını kaydeden Başol, yeni dönemde de muhtarlarla belediye yönetiminin arasındaki ilişkinin çok iyi olacağından şüpheleri olmadığını söyledi.

"CEVAT AYDIN VE ETHEM ÖZDEMİR'DEN MEMNUNDUK"

Başol ve muhtarlar ardından Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Posbıyık'ın makamında misafir ettiği muhtarlar adına bir konuşma yapan Şakir Başol özetle şu görüşleri sundu: Öncellikle Karadeniz Ereğli Belediyesi'nde yapılan görev değişikliğinin başta belediyemiz olmak üzere tüm Karadeniz Ereğli için hayırlı olmasını gönülden diliyoruz. Bugüne kadarki 18 yıllık görev süreniz boyunca Karadeniz Ereğli Belediyesi'nin tüm muhtarlarımızla diyalogu ve ilişkisi en iyi seviyede olmuştur. İlişkilerimizin bu denli sağlıklı olmasında kuşkusuz eski başkan yardımcılarımızın da çok büyük payı vardır. Biz gerek Cevat Aydın gerekse de Etem Özdemir'den çok memnunduk. Göreve gelen arkadaşlarımızın da başarılı olacaklarına inanıyoruz. Ancak burada sizi tebrik etmemize vesile olan bir durum vardır. Karadeniz Ereğli Belediyesi'nde çok önemli hizmetler yapan eski yöneticilerimizin görevlerinden ayrılmalarına ne kadar üzülsek de yerlerine göreve gelenlerin başarılı olacaklarından da bir o kadar eminiz. Belediye Başkanlığınız boyunca çok başarılı insanlar yetiştirdiniz. O insanlar da mahallelerimize en iyi hizmeti getirmek için özveriyle çalıştılar. Bu başarıda, özellikle de böyle değerli insanların yetişmesinde en büyük pay belediye başkanı olarak sizindir.

"VİZYON DEĞİŞİKLİĞİ GEREKEBİLİR"

Muhtarlar Derneği Başkanı Başol ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık da konuşmasında, görevlerinden ayrılan eski başkan yardımcılarından her zaman memnun olduğunu belirtti. Kurum ve kuruluşlarda zaman zaman görev değişikliklerinin olmasının gerekliliğini vurgulayan Belediye Başkanı Halil Posbıyık; Derneklerde bile her kongrede aynı yöneticiler göreve seçilmezler. Bir vizyon değişikliği gerekebilir. Üç başkan yardımcısı arkadaşımla da uzun süreler birlikte başarılı hizmetler gerçekleştirdik. Her birini çok seviyorum. Onlar benim ekip arkadaşlarım.

"ETEM ÖZDEMİR O İSİMLERDEN BİR TANESİ"

Bundan sonra da belediye çalışmalarında bizlere danışmanlık yapacaklar ve tecrübelerini görevdeki arkadaşlarımızla paylaşacaklardır. Etem Özdemir de o isimlerden biridir. Çok genç yaştan itibaren belediyemizde görev almaya başlayan Etem Özdemir de bugüne kadarki görev süresi içinde Karadeniz Ereğli'ye önemli hizmetlerde bulunmuştur. Kendisi yeni görevinde de bu başarısını göstermeye devam edecektir. Onun yerine göreve başlayan Nezih Anıl da tecrübeli bir arkadaşımızdır. Ekip ruhu içinde Karadeniz Ereğli için bundan sonra da en iyisini yapmaya devam edeceğiz dedi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve beraberindekiler Başkan Posbıyık'a gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından son olarak da görevine 11 Ocak tarihi itibarıyla başlayan Nezih Anıl'a da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.