Kdz.Ereğli Tüketiciyi Koruma Derneği'nin olağan  Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulları belirlendi. . İsmail Demirel'in başkanlığa getirildiği yönetim kurulu toplantısında, Kdz. Ereğli Adliyesi'nin emekli Yazı İşleri Müdürü Asım Tekeci de başkan yardımcılığı görevini üstlendi.
Görev bölümü şöyle gerçekleşti:
Başkan İsmail DEMİREL, Başk.Yard.  Asım  TEKECİ, Sayman Hüsniye YILMAZ, Sekreter Burhan AKÇADAĞ, Üye Emel BAHADIR, Üye Serap DAĞLI ve Üye Ahmet EKŞİ
Denetim Kurulu Üyeliklerine; Emin Semih ÖZKÖK, Nihat KIRTAÇ ve Suat ÖNDER getirildi. .
Görevi devraldığı Ahmet Hasan Eroğlu'na teşekkür eden yeni başkan İsmail Demirel, örnek çalışmalar yapıldığını ve birikimleri ile yeni yönetime de ışık tutacaklarından emin olduğunu  söyledi.
Demirel, Ereğli'de  asıl kuruluş amaçları doğrultusunda Tüketicinin Haklarını Korumak için çalışacaklarını ,  öte yandan da üretenlerin ve  satış yapan esnafın hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme etkinlikleri düzenleyerek sorunların ortaya çıkmadan önlenmesine dönük faaliyetlere ağırlık vereceklerini belirtti.
DernekBaşkanı Demirel'in bu konudaki yazılı açıklaması şöyle:
"Tüketicilerin haklarını koruyabilmek için birinci şartın yapılan işi belgelendiren , FİŞ , FATURA,SÖZLEŞME , MAKBUZ gibi geçerli dökümanların titizlikle saklanması gerektiğini, aksi halde mağdur da olsa bu mağduriyetin ispatlanamayacağının üzerinde duran İsmail DEMİREL  herkesin bir şekilde tüketici olduğunu, bu nedenle derneğe üye olmaları için tüm Ereğli halkına sesleniyorum;

Bir haksızlığa uğramadan gelin derneğimizin çatısı altında birlik olalım. 10 bin üyesi olan bir EREĞLİ TÜKETİCİ KORUMA DERNEĞİ   hedefliyoruz. Bakın o zaman ekmeği tüketen halka sormadan fırıncılar zam yapabilecek mi? Yolculara sormadan Halk Otobüslerinin   bilet fiyatı belirlenebilecek mi? Nasıl Fırıncılar  Odası kendi esnafının  hakkını korumak için mücadele ediyorsa , nasıl Halk Otobüsleri Derneği kendi üyelerinin sorunları için mücadele ediyorsa ,  masanın diğer tarafında tüketici olarak söz almak istiyorsak birlik olmalıyız ve örgütlü olmaktan gelen gücümüzü kullanmalıyız.