Kdz.Ereğli'de alkolü fazla kaçıran sürücü polislere zor anlar yaşatırken yaşanan konuşmalar görevli polisleri bile güldürdü. Alkol metreye üflemek istemeyen sürücü takviye gelen ekiplerle Ereğli Devlet Hastanesine götürüldü.
 
Gece saatlerinde yaşanan olayda alkollü sürücü Emniyet ekiplerine zor anlar yaşattı. Sürücü Günay Dumanoğlu’ nun alkollü olarak araç kullandığı ihbarı alan ekipler, sürücüyü amirallik kavşağı hastane yolunda durdurdu. Polislerin kendisini durdurmak istemesi üzerine aracını park ederek inen Dumanoğlu, trafik ekiplerinin alkol metreye üfleme isteğini reddetti. Evraklarını da vermeyen sürücü için trafik ekipleri takviye ekip istedi. Olay yerine gelen takviye ekipleri sürücüyü ikna etmek için çaba gösterdi.
 
 
'SİZ BIÇAĞIMI GÖRDÜNÜZ MÜ?'
 
Ancak sürücü polislerin bu çabasına “Benim Bıçağım var. Siz bıçağımı gördünüz mü?” diyerek yanıt verdi. Alkol ölçümüne izin vermeyen sürücü polisler tarafından hastaneye götürülmek istendi.
 
TELEFONLA ANNESİNİ ARADI
 
Ancak bu kez de telefona sarılan sürücü Dumanoğlu “Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Telefonla bir görüşeyim” diyerek telefonuna sarıldı. Polisler sürücünün Emniyet Müdürü ya da bir Milletvekilini araması beklenirken, sürücü ise annesini aradı. Annesinden yardım isteyen sürücünün telefonla konuşmasını bekleyen polisler, görüşmenin bitmesinin ardından Dumanoğlu’ nun elinde ki bıçağı alarak ekip aracına bindirdi. Ereğli Devlet Hastanesine götürülen Günay Dumanoğlu’ nun 327 promil alkollü olduğu öğrenilirken, sürücüye ait 67 TK 713 plakalı araç ise çekici ile kamyon garajına kaldırıldı.