AKP Kozlu Belde Başkanı Muharrem Karakuş, Kozlu Belediye Meclisi'nde görev alan komisyon üyeleri hakkında çıkan haberler konusunda açıklamalarda bulundu.
Karakuş, yaptığı açıklamada, şunları söyledi;
SAYIN ALİ BEKTAŞ İLE AYNI
YOLDA BERABER YÜRÜYECEĞİZ
Geçen hafta gerçekleşen grup toplantımızda 13 Belediye Meclis Üyemiz, Belediye Başkanımız Sayın Ali Bektaş ve Belde Teşkilatımızdan yerel yönetimler sorumlusu arkadaşımız ile Kozlu Belediye Meclis Salonu'nda toplantı düzenlendi. Bu toplantıda komisyonlar hakkında bir çalışma yapıldı. Komisyonlarda görev alacak arkadaşlarımız hakkında bilgiler ve çalışma şekilleri hakkında değerlendirilmeleri yapıldı. Belediye Başkanımızın düzenlemiş olduğu toplantı sonrası yapılan Nisan ayı ilk meclis toplantısında Komisyon üyeleri belirlendi. Bu Komisyon üyesi arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyoruz. Kozlu Belediyesi'nde 13 AK Partili Meclis üyemiz var. Belediye Başkanımız Sayın Ali Bektaş, AK Parti'ye gönül vermiş, Kozlu'nun geleceği için elini taşın altına koymuş ve çok başarılı olmuştur. Başarılı olmaya da devam edecektir. Biz Belde Teşkilatı olarak belediyemiz ile omuz omuza çalışacağız. Belediye Meclis üyelerimiz bizim için hepsi birbirinden değerlidirler. Bu anlamda aramıza fitne ve fesat karıştırmaya çalışanlara hiç bir zaman ödün vermedik, vermeyeceğiz de. 'Komisyonlarda görev alamadı, AK Partili değildir' diye yapılan yorumları, biz AK Parti Belde Teşkilatı olarak şiddetle kınıyoruz. Kozlu Belediyesi'nde 13 Meclis üyemiz bizim gururumuzdur. Sayın Belediye Başkanımız Ali Bektaş Kozlu'nun yüz akıdır. Omuz omuza ve birlik içinde çalışarak Kozlu'ya çok şeyler kazandıracağımıza güvenim sonsuzdur.
Bu vesile ile komisyonlarda görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Dün beraberdik, bugün beraberiz, yarın da beraber olacağız. Aramızdaki samimiyeti, dostluğu ve ahengi bozmak isteyen hiç bir kimse bu zamana kadar ödün vermedik, budan sonrada ödün vermeyeceğiz.
Bizim tek amacımız Kozlu'yu Türkiye'nin önde gelen beldeleri arasına koymaktır. Bu bağlamda, Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ali Bektaş ile aynı yolda beraber yürüyeceğiz.